Julkaistu 22.03.2020 0          

KISSKA auttaa matkailijoita tukemaan paikallisia yrityksiä

Nyt ei ole matkailun aika, mutta Visit Turku uskoo “supporttiteoriaan”. Siksi Visit Turku on luonut KISSKA-palvelun pienten ja paikallisten matkailualan toimijoiden tueksi.

Kissmyturku-fi-sivustolla toimiva KiSSKA-palvelu on linkkilista, jonka kautta ihmisiä ohjataan yritysten omille verkkosivuille tekemään ostoksia. Perjantaina 20.3. avattu palvelu täydentyy siinä tahdissa, kun Visit Turun kumppaniyritykset ehtivät ilmoittautua mukaan. Jos yrityksellä ei ole omaa verkkokauppaa, sen lahjakortteja voidaan lisätä Visit Turun verkkokauppaan.

– Me Visit Turussa pidämme tärkeänä tehdä asioita yhdessä ja auttaa toisiamme kriisin keskellä. Jotta tämä näkyisi viipymättä myös tekoina, loimme ripeästi palvelun, jonka avulla matkailijat voivat tukea matkailualan yrittäjiä ostamalla lahjakortteja, kertoo Visit Turun matkailujohtaja Anne-Marget Hellén.

– On ollut upeaa lukea sosiaalisesta mediasta, miten empaattisesti ihmiset suhtautuvat yrittäjien ahdinkoon. Haluamme kannustaa ihmisiä hyödyntämään myös Tue turkulaista -verkkokauppaa, johon Turun kaupunki kumppaneineen on kokoamassa matkailualaa täydentäviä yrityksiä.

Visit Turku järjesti perjantaina yhteistyökumppaneilleen webinaarin, jossa matkailutoimijat pääsivät jakamaan ja kuulemaan käytännön neuvoja helpottamaan vaikeaa tilannetta.

– On tärkeää, että yhdistämme voimamme. Kun kriisi on ohi, uskon suomalaisten olevan entistä innokkaampia matkailemaan kotimaassa. Kun elämä taas voittaa, voittaa se, jolla on valmiit suunnitelmat, mitä seuraavaksi tehdään, toteaa Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Aputeam Oy

Aputeam Oy

Henkilöstön vuokrausta ja välitystä, Rekrytointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa