Julkaistu 22.03.2020 0          

KISSKA auttaa matkailijoita tukemaan paikallisia yrityksiä

Nyt ei ole matkailun aika, mutta Visit Turku uskoo “supporttiteoriaan”. Siksi Visit Turku on luonut KISSKA-palvelun pienten ja paikallisten matkailualan toimijoiden tueksi.

Kissmyturku-fi-sivustolla toimiva KiSSKA-palvelu on linkkilista, jonka kautta ihmisiä ohjataan yritysten omille verkkosivuille tekemään ostoksia. Perjantaina 20.3. avattu palvelu täydentyy siinä tahdissa, kun Visit Turun kumppaniyritykset ehtivät ilmoittautua mukaan. Jos yrityksellä ei ole omaa verkkokauppaa, sen lahjakortteja voidaan lisätä Visit Turun verkkokauppaan.

– Me Visit Turussa pidämme tärkeänä tehdä asioita yhdessä ja auttaa toisiamme kriisin keskellä. Jotta tämä näkyisi viipymättä myös tekoina, loimme ripeästi palvelun, jonka avulla matkailijat voivat tukea matkailualan yrittäjiä ostamalla lahjakortteja, kertoo Visit Turun matkailujohtaja Anne-Marget Hellén.

– On ollut upeaa lukea sosiaalisesta mediasta, miten empaattisesti ihmiset suhtautuvat yrittäjien ahdinkoon. Haluamme kannustaa ihmisiä hyödyntämään myös Tue turkulaista -verkkokauppaa, johon Turun kaupunki kumppaneineen on kokoamassa matkailualaa täydentäviä yrityksiä.

Visit Turku järjesti perjantaina yhteistyökumppaneilleen webinaarin, jossa matkailutoimijat pääsivät jakamaan ja kuulemaan käytännön neuvoja helpottamaan vaikeaa tilannetta.

– On tärkeää, että yhdistämme voimamme. Kun kriisi on ohi, uskon suomalaisten olevan entistä innokkaampia matkailemaan kotimaassa. Kun elämä taas voittaa, voittaa se, jolla on valmiit suunnitelmat, mitä seuraavaksi tehdään, toteaa Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa