Julkaistu 23.03.2020 0          

TE-toimisto palvelee etänä

TE-toimisto on supistanut kasvokkain tapahtuvan asiakaspalvelun minimiin ja palvelee asiakkaitaan verkossa, puhelimitse ja sähköpostitse.

Koronavirusepidemian vuoksi myös Varsinais-Suomen TE-toimisto haluaa suojata asiakkaiden terveyttä ja varmistaa asiakkaita palvelevien virkailijoiden toimintakyvyn. Suurin osa TE-toimiston henkilöstöstä on siirretty etätöihin ja toimipaikoissa on supistettu kasvokkain tapahtuva asiakaspalvelu minimiin maanantaista 23.3.alkaen.

Asiakkaita neuvotaan asioimaan ensi sijaisesti verkkopalvelussa jossa voi sekä käynnistää työnhaun, että hoitaa pääosan muustakin asioinnista. Palvelua saa myös puhelimitse ja sähköpostilla. Ainoastaan siinä tapauksessa, että asiakkaalla ei ole mahdollisuutta asioida verkkopalvelussa tai puhelinpalvelussa, voi hän tulla toimipaikkaan paikan päälle täyttämään lomakkeen jolla voi käynnistää työnhaun tai jättää yhteydenottopyynnön. Muuta palvelua ei toimipaikoissa ole tarjolla koronavirusepidemian aikana.

Ohjeita lomautetuille, työnhakijoille, työnantajille ja yrityksille löytyy valtakunnalliselta te-palvelut.fi -sivustolta. Viimeistään nyt kannattaa kuitenkin myös tutustua oman paikallisen TE-toimiston verkkosivuihin, jotka löytyvät osoitteesta www.te-palvelut.fi/varsinais-suomi. Sivuilta kannattaa ennen kaikkea lukea uutiset, niin pysyy ajan tasalla siitä, jos palvelujen saatavuuteen tulee muutoksia.

Sosiaalisessa mediassa Varsinais-Suomen TE-toimisto toimii vielä toistaiseksi nimellä Myjobcafe.net. Sosiaalisessa mediassa julkaisemme mm. ajankohtaisia ohjeita ja videoita.

Kaikki rekrytointitapahtumat ja asiakasinfot on peruutettu, mutta pyrimme järjestämään niitä korvaavia suoria verkkolähetyksiä StudioPORE-kanavallamme Youtubessa: www.youtube.com/studiopore.

Studioon on mahdollisuus lähetyksen aikana lähettää kysymyksiä chatin kautta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa