Julkaistu 25.03.2020 0          

Liha & Herkku avaa palvelupisteen K-Citymarket Länsikeskukseen

Liha & Herkun toimitusjohtaja Joonas Toivonen innostaa ruoan ystäviä kokeilemaan uusia raaka-aineita.

K-Citymarket Länsikeskuksen liha- ja leikkelepalvelutiskejä uudistetaan 1.4.2020 alkaen. Palvelutiskien tarkoitus on täydentää kaupan liha- ja leikkelevalikoimaa kokonaisvaltaisesti. Lihan palvelutiskistä löytyy jatkossa rotukarjan lihaa niin Suomesta kuin kauempaakin, esimerkiksi Australiasta. Valikoimassa on myös lähituottajien laatulihoja sekä riistaa.

Leikkeletiskistä puolestaan asiakas voi valita laajasta valikoimasta juuri itselleen sopivat salamit ja kylmät leikkeleet. Tarjontaa täydennetään erikoistuotteisiin sopivilla tuotteilla, kuten kastikkeilla ja mausteilla. Laadukas ja monipuolinen kalavalikoima tukee kokonaisuutta, ja asiakas saa kätevästi mukaansa myös meren herkut.

K-Citymarket Länsikeskuksen kauppias Juha Jylli näkee palvelevan tiskin äärimmäisen tärkeänä erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistajana.

K-Citymarket ja turkulainen Liha & Herkku ovat tehneet yhteistyösopimuksen liha- ja leikkelepalvelutiskien tuotteiden myynnistä. Liha & Herkulla on kivijalkamyymälä Turun Martissa. Myymälä on ollut toiminnassa kaksi vuotta ja on jo vakiinnuttanut asemansa herkkuruokien ystävien keskuudessa. Herkun verkkokauppa kotiinkuljetusmahdollisuudella avautui myös äskettäin.

— Olemme toiminnassamme panostaneet tuotteiden laatuun ja osaavaan palveluun. Palvelumyynnin ammattilaisemme ovatkin pääosin kokkeja taustoiltaan. Meille on sydämen asia viedä ruokakulttuuria eteenpäin ja rohkaista asiakasta kokeilemaan uutta. Pidämme huolen, että raaka-aineemme ovat huippulaadukkaita ja reseptit takuuvarmoja. Tässä olemmekin jo onnistuneet asiakkaiden palautteista päätellen erinomaisesti, kertoo Liha & Herkun toimitusjohtaja Joonas Toivonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa