Julkaistu 26.03.2020 0          

Kotona Kotimaista –hanke kerännyt melkein tuhat yritystä

Kotona Kotimaista –hanke on muutamassa päivässä koonnut satoja yrityksiä joka puolelta Suomea viettämään Kotona Kotimaista –päivää. Mukana on yrityksiä kaikista kokoluokista ja miltei kaikilta toimialoilta. Hankkeen ideana on että joka päivittäisissä valinnoissa suosittaisiin kotimaista vaihtoehtoa, on kyse sitten elintarvikkeesta, muusta tuotteesta, palvelusta, kulttuurista tai viihteestä.

Kotona kotimaista –hanke on vapaaehtoisvoimin rakennettu ja tavoitteena on auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään paikallisia pientoimijoita, heidän kauppojaan ja puotejaan sekä käyttämään heidän tuotteitaan ja palveluita. Heti alusta hanke sai taakseen nimekkään Kummi- porukan. Vappu Pimiän, Jaana Pelkosen, Janni Hussin, HP Parviaisen ja Pippa Laukan antaessa kasvonsa suomalaisten yrittäjyyden puolesta, löysivät kuluttajat ja yritykset palvelun nopeasti.

Koko Suomi kutsutaan Kotona Kotimaista –päivän viettoon 27.3.2020. Päivään voi osallistua ostamalla jotain kotimaista tuotetta tai palvelua ja jakaa tämä sosiaalisissa medioissa tunnisteella #kotonakotimaista. Pienien toimijoiden löytämisen helpottamiseksi, on verkko-osoitteen www.kotonakotimaista.fi alle rakennettu kartta, josta löytyy suomalaisia pienyritysten myymälöitä ja toimipisteitä. Sivulle voi kuka tahansa kauppa, liike tai puoti lisätä itsensä. Lisäksi sivustolla on listaus verkkokaupoista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa