Julkaistu 26.03.2020 0          

Kotona Kotimaista –hanke kerännyt melkein tuhat yritystä

Kotona Kotimaista –hanke on muutamassa päivässä koonnut satoja yrityksiä joka puolelta Suomea viettämään Kotona Kotimaista –päivää. Mukana on yrityksiä kaikista kokoluokista ja miltei kaikilta toimialoilta. Hankkeen ideana on että joka päivittäisissä valinnoissa suosittaisiin kotimaista vaihtoehtoa, on kyse sitten elintarvikkeesta, muusta tuotteesta, palvelusta, kulttuurista tai viihteestä.

Kotona kotimaista –hanke on vapaaehtoisvoimin rakennettu ja tavoitteena on auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään paikallisia pientoimijoita, heidän kauppojaan ja puotejaan sekä käyttämään heidän tuotteitaan ja palveluita. Heti alusta hanke sai taakseen nimekkään Kummi- porukan. Vappu Pimiän, Jaana Pelkosen, Janni Hussin, HP Parviaisen ja Pippa Laukan antaessa kasvonsa suomalaisten yrittäjyyden puolesta, löysivät kuluttajat ja yritykset palvelun nopeasti.

Koko Suomi kutsutaan Kotona Kotimaista –päivän viettoon 27.3.2020. Päivään voi osallistua ostamalla jotain kotimaista tuotetta tai palvelua ja jakaa tämä sosiaalisissa medioissa tunnisteella #kotonakotimaista. Pienien toimijoiden löytämisen helpottamiseksi, on verkko-osoitteen www.kotonakotimaista.fi alle rakennettu kartta, josta löytyy suomalaisia pienyritysten myymälöitä ja toimipisteitä. Sivulle voi kuka tahansa kauppa, liike tai puoti lisätä itsensä. Lisäksi sivustolla on listaus verkkokaupoista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa