Julkaistu 27.03.2020 0          

Korona muokkaa markkinointikampanjoita

Turkulainen mainostoimisto Grundlage on tehnyt vuoden yhteistyötä huonekaluvalmistaja Hakolan kanssa. Työ on painottunut designbrändin toiseen ulostuloon. Vielä reilu viikko sitten työpöydällä ollut kampanjalähtö muuttui koronakriisin ansiosta aivan toisenlaiseksi. Hakolan satojatuhansia kävijöitä vuodessa palveleva verkkokauppa valjastettiin muiden suomalaisten muotoiluyritysten ilmaiseksi designtuotteiden myyntikanavaksi.

- Paineen alla ne parhaat ideat yleensä syntyvät, kertoo konseptin takana oleva Grundlagen Greative Director Mari Tauler.

- Tämä koronaviruksen aiheuttama tilanne pakottaa meidät markkinoinnin asiantuntijat pohtimaan monelta eri näkökulmalta käsissä olevien brändiemme markkinointia ja viestintää. Yleensä meillä on kenkä kaasulla, mutta pitää myös osata vetää käsijarrusta ja lähteä liikkeelle uudelleen. Tällainen U-käännös onnistuu vain Annaleenan tyyppisen ihmisen kanssa. Idean esittämisen jälkeen kesti noin 12 tuntia ja yhteistyöyrityksiä oli ympärillä. Grundlagen slogan, Et saa mitä tilaat, saat mitä tarvitset, osoittautui taas loistavaksi lähtökohdaksi ajattelulle. Normaalisti tehdään u-käännös, mutta me teimmekin Hakolalla h-käännöksen. Näin Ystävät-mallisto sai alkunsa, kertoo Tauler.

Ystävät-mallisto on tarjolla Hakolan verkkokaupassa torstaina 26. maaliskuuta alkaen. Yhteisenä nimittäjinä kaikille tuotteille on kotimainen valmistus, korkeatasoinen muotoilu ja monessa myös vahva käsityön osuus. Ystävät-mallistossa on mukana Hakolan lisäksi Lundia, Eero Aarnio Originals, Lapuan Kankurit, Peltola, Katri Nuutinen, Lokal, Hetkinen, Kind For Dogs, Himmee, Poiat, Made By Choice ja éN Hats,

Hakolan luova johtaja Annaleena Hakola kiittelee Grunlagen ja Mari Taulerin ideointikykyä ja hyvää lopputulosta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa