Julkaistu 27.03.2020 0          

Fölin naapurikuntien linja-autoliikenteen käteisrahastus jatkuu

Turun seudullinen joukkoliikenne Föli informoi asiakkaitaan, että 27.3 alkaen käteisrahastus keskeytetään toistaiseksi. Asiakkaita kehotetaan käyttämään matkakortteja ja mobiililippuja. Tarkoituksena on vähentää kuljettajien ja matkustajien välisiä kontakteja.

Fölin naapurikuntien linja-autoliikenteessä käteisrahastus jatkuu edelleen. Tämä koskee Paraisilta (linjat 801-904), Paimiosta (linjat 703-709), Aurasta (linja 403) sekä Mynämäeltä, Nousiaisista ja Maskusta (linjat 117-119) Turkuun suuntautuvaa liikennettä. Lipputuotevalikoima seudullisessa liikenteessä on rajoitetumpi kuin Föli-liikenteessä ja siten käteisrahastuksesta ei voida täysin luopua.

Paraisten 901-904 ja Paimion linjoilla 703-709 on käytössä pankkikorttilukupääte. Asiakkaita kehotetaan mahdollisuuksien mukaan käyttämään etämaksua.

Mynämäen, Nousiaisten ja Maskun linjoilla 117-119 kertalipun voi hankkia etukäteen joko nettisivujen tai Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Etäluettavat kausi- ja arvokortit sekä sarjakortit kannattaa nyt ottaa käyttöön. Satunnaiseen matkustamiseen tarkoitettuja uusia sarjakortteja voi hankkia Matkahuollon www-sivujen kautta ja ladata mobiilisovelluksen kautta. Matkakorttien hankinta onnistuu myös palvelupisteistä.

Seudullisen liikenteen osalta suositukset asiakkaille ovat samat kuin Föli-liikenteessä: Pidä normaalia enemmän etäisyyttä muihin matkustajiin sekä linja-autoon noustessa että istumapaikan valinnassa. Jos sinulla on flunssaoireita, älä käytä joukkoliikennettä lainkaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mainosnerg Oy

Mainosnerg Oy

Auringonsuojakalvoja, Autoteippauksia, Banderollien painatus, Kilpiä, Mainostaulut, Mainosteippauksia, Opasteita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa