Julkaistu 28.04.2020 0          

Maatilalle.fi auttaa työvoimapulasta kärsivää maataloutta

Maatilalle.fi on ilmainen maatalouden työpaikkojen ilmoitus- ja hakukanava, joka on tehty hyväntekeväisyytenä. Sivusto avattiin maanantaina 30.3.2020 auttamaan työvoimapulasta kärsivää maataloutta. Reilun kolmen viikon aikana Maatilalle.fi-palveluun on rekisteröitynyt 6530 käyttäjää, joista maatiloja on 95.

- Halukkaita työntekijöitä kyllä löytyy, sanoo Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen.

Toiminta-ajatus sivustolla on yksinkertainen. Maatilat ja puutarhat voivat ilmoittaa omia työpaikkoja sekä viestiä työnhakijoiden kanssa. Työnhakijat voivat puolestaan selata maatilojen ja puutarhojen työpaikkoja, hakea niitä sekä viestiä maatilojen kanssa.

Maatilalle.fi on luotu yhdistämään maatilat ja puutarhat, jotka tarvitsevat sesonkitöihin apua ja työhakijat, jotka voisivat tulla maatiloille töihin. Suomen maatiloilla ja puutarhoilla on nyt suuri hätä kausityövoiman saatavuudesta. Tavallisesti kausityövoimaa on tullut ulkomailta, mutta nyt tiloille tarvitaan suomalaista työvoimaa erittäin paljon koronapandemian takia.

- Sivusto syntyi yhden viikonlopun aikana Amisharjoittelu.fi:n lähdekoodia hyödyntäen. Teimme Maatilalle.fi-palvelusta ilmaisen, koska halusimme olla helpottamassa maatilojen ahdinkoa. Nyt toivoimme, että sivusto auttaa maatiloja ja puutarhoja tavoittamaan tarvitsevansa työvoiman ja että työnhakijat löytävät mieleistänsä työtä, kertoo Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Ensiapukoulutus, Ensiaputarvikkeita, Ensihoidon koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa