Julkaistu 28.04.2020 0          

Maatilalle.fi auttaa työvoimapulasta kärsivää maataloutta

Maatilalle.fi on ilmainen maatalouden työpaikkojen ilmoitus- ja hakukanava, joka on tehty hyväntekeväisyytenä. Sivusto avattiin maanantaina 30.3.2020 auttamaan työvoimapulasta kärsivää maataloutta. Reilun kolmen viikon aikana Maatilalle.fi-palveluun on rekisteröitynyt 6530 käyttäjää, joista maatiloja on 95.

- Halukkaita työntekijöitä kyllä löytyy, sanoo Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen.

Toiminta-ajatus sivustolla on yksinkertainen. Maatilat ja puutarhat voivat ilmoittaa omia työpaikkoja sekä viestiä työnhakijoiden kanssa. Työnhakijat voivat puolestaan selata maatilojen ja puutarhojen työpaikkoja, hakea niitä sekä viestiä maatilojen kanssa.

Maatilalle.fi on luotu yhdistämään maatilat ja puutarhat, jotka tarvitsevat sesonkitöihin apua ja työhakijat, jotka voisivat tulla maatiloille töihin. Suomen maatiloilla ja puutarhoilla on nyt suuri hätä kausityövoiman saatavuudesta. Tavallisesti kausityövoimaa on tullut ulkomailta, mutta nyt tiloille tarvitaan suomalaista työvoimaa erittäin paljon koronapandemian takia.

- Sivusto syntyi yhden viikonlopun aikana Amisharjoittelu.fi:n lähdekoodia hyödyntäen. Teimme Maatilalle.fi-palvelusta ilmaisen, koska halusimme olla helpottamassa maatilojen ahdinkoa. Nyt toivoimme, että sivusto auttaa maatiloja ja puutarhoja tavoittamaan tarvitsevansa työvoiman ja että työnhakijat löytävät mieleistänsä työtä, kertoo Amisharjoittelun toimitusjohtaja Sanna Järvinen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa