Julkaistu 29.04.2020 0          

Nimityksiä IQ Payments Oy:ssa

Shyam Sunder on aloittanut PayiQ:n kansainvälisen myynnin ja liiketoiminnan kehityksen johtajana. Hänellä on yli viidentoista vuoden kokemus liikkumisen ja autoteollisuuden tietoturvallisuuden kansainvälisistä kumppanuuksista ja kasvun rakentamisesta. Hän on myös kuljetusalan ja yhdistettyjen MaaS-palveluiden erikoistutkija ja ollut mukana kehittämässä alkuvaiheen älykkään liikkumisen startup-yrityksiä sekä Piilaaksossa että Euroopassa. PayiQ:ssa hänen toimiinsa kuuluvat strategiset kumppanuudet, uudet kansainväliset liiketoimintamallit, älykkään liputuksen strateginen kehittäminen sekä osallistuminen investointijärjestelyihin.

Pirkka Lankinen on ylennetty operatiiviseksi johtajaksi. Lankinen on aiemmin vastannut PayiQ:n palveluiden kansainvälisistä toimituksista sekä projekteista. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus projektinhallinnasta, kansainvälisten tiimien kehittämisestä sekä ohjelmistotuotteiden toimituksista globaaleille markkinoille. PayiQ:n operatiivisena johtajana hänelle on tärkeää organisaation tehokas johtaminen sekä menestyksekkäät kumppanuudet.

Yhtiön hallitustyöskentelyä on laajennettu. Karri Salminen on kutsuttu yhtiön hallituksen neuvonantajaryhmän uudeksi jäseneksi. Hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus johtajana media-, televiestintä- ja IT-alan yrityksissä. Salminen on toiminut ITS Finland ry:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2009 ja hän on muun muassa ITMF Oy:n hallituksen jäsen.

PayiQ kehittää palkittua käyttäjätilipohjaista PayiQ TaaS® Ticketing-as-a-Service -alustaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa