Julkaistu 16.05.2020 0          

20-vuotias Teijo-Talot uudistaa

Teijo-Talot Oy täyttää 20 vuotta. Kahden vuosikymmenen aikana yritys on kasvanut ja kehittynyt. Talotehdas 2.0 kuvastaa yrityksen juhlavuoden teemaa: se kertoo jatkuvasti käynnissä olevista useista kehityshankkeista liittyen mm. tuotantomenetelmiin ja uusiin innovaatioihin. Teijo-Talot uudistaa perinteistä kertakäyttörakentamisen ajattelua.

Yritys on sitoutunut noudattamaan toimintatapoja, joilla vähennetään rakentamisaikaista ympäristökuormitusta. Yritys tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, joilla rakennusten käytönaikaista hiilijalanjälkeä voidaan pienentää.

Teijo-Talot on rakentanut Suomen ensimmäisen pohjoismaisella ympäristömerkillä eli Joutsenmerkillä sertifioidun päiväkodin. Kaikkiaan Teijo-Talojen kohteista kolme on saanut Joutsenmerkki-sertifikaatin ja kaksi uutta ympäristömerkkikohdetta on rakenteilla.

- Toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa toiminnallisesti ja taloudellisesti optimaalisia tiloja. Olemme sitoutuneet toteuttamaan sisäilmaltaan hyviä, energiatehokkaita tiloja, joiden materiaalit ja ratkaisut ovat terveellisiä ja turvallisia käyttäjille rakennuksen koko elinkaaren ajan, kertoo laatupäällikkö Heidi Karlsson Teijo-Taloista.

Innovatiivisia toteutusmalleja

Teijo-Talot on ollut rakentamisen edelläkävijä monella tavalla. Yritys on esimerkiksi rakentanut aina säältä suojassa. Nykyisin esimerkiksi asennetaan reaaliaikainen olosuhdevalvonta pääsääntöisesti kaikkiin kohteisiin ja käyttäjille on mahdollisuus etäseurantaan.

- Asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa tilat – kouluista ja päiväkodeista toimistoihin ja huoltotiloihin sekä terveydenhuollon ja senioriasumisen tarpeisiin. Elinkaariajattelumme mahdollistaa käyttötarkoituksen tai jopa sijainnin muuttamisen vastaamaan asiakkaan muuttuvia tarpeita, totetaa toimitusjohtaja Ismo Laitakari.

Uusi ilme seuraavalle vuosikymmenelle

Käynnissä oleviin kehityshankkeisiin kuuluu myös yrityksen brändi-ilmeen uudistaminen. Uusi logo ja visuaalinen ilme viestii, että yritys on kasvanut pienten omakotitalojen rakentajasta isojen toimitilaratkaisuiden tarjoajaksi.

- Mietimme tässä yhteydessä myös nimenmuutosta, mutta päätimme säilyttää yrityksen nimessä sen alkuperän, juuret, jotka johtavat perinteikkääseen Teijon kylään, sanoo Laitakari.

Teijo-Talo Oy perustettiin vuonna 2000 Perniön Teijo-nimiseen kylään. Teijo on tunnettu luonnostaan, sen perinteikkäästä historiasta ja käsityöläisyydestä.

Ensimmäinen Teijo-Talo on vuonna 2000 rakennettu autotalli, joka nykyisin toimittaa tervetulokyltin virkaa talotehtaan pihalla. Vuosien aikana toiminta on laajentunut ja uusia talotehtaita on perustettu. Yrityksen nimi on muutettu monikkomuotoon, koska enää ei ole vain yhtä Teijo-Taloa.

Keväällä 2018 yritys teki strategiamuutoksen, jonka myötä yritys keskittyi julkiseen palvelurakentamiseen ja yritysten toimitilarakentamiseen. Tämä oli luonnollinen jatkumo yrityksen kehitykselle, sillä julkisesta rakentamisesta ja yrityskohteista yritykselle on kertynyt jo yli 10 vuoden kokemus ja kattava tieto- ja osaamispankki.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa