Julkaistu 16.05.2020 0          

Zefort vie helpompaa sopimushallintaa maailmalle

Jussi Karttila, Juhani Heikkilä ja Ville Laurikari. Kuva: Vesa Loikas.

Turkulainen älykkään sopimusarkistoinnin palveluyritys Zefort on tehnyt onnistuneen rahoituskierroksen sekä avannut merkittäviä uusia asiakkuuksia maailmanlaajuisen koronakriisin keskellä. Zefortin ratkaisun avulla kaikenkokoiset yritykset voivat arkistoida sopimuksensa helposti tietoturvalliseen pilvipalveluun yhden sähköpostin avulla, ilman vaivalloista lisätietojen syöttämistä.

Tuoreessa rahoituskierroksessa Zefort keräsi kansainvälistä kasvua ja yhteistyökumppaniverkoston rakentamista varten 150000 euroa yksityisiltä sijoittajilta sekä saanut Business Finlandilta päätöksen 150000 euron suuruisesta tuotekehityslainasta.

- Koronan vaikutus talouteen on murskaava. Onneksi joillain aloilla, kuten ohjelmistobisneksessä, pystytään tarjoamaan myrskypilviin hopeareunusta. Oma alamme, digitaalinen sopimushallinta, itse asiassa kukoistaa koronan aikana, kun sopimukset solmitaan nyt yhä useammin verkossa, sanoo Zefortin toimitusjohtaja Jussi Karttila.

Zefort tavoittelee jatkossa kasvua kansainvälisiltä markkinoilta ja nojaa Suomessa merkittäviin kumppanuuksiin esimerkiksi Senaatin, Remedy Entertainmentin, Vincitin ja viimeisimpänä Aktia Pankin kanssa. Yritys on myös juuri tehnyt sopimuksen merkittävän pohjoismaisen panimoalan toimijan kanssa.

- On hienoa, että Suomesta on noussut maailmanluokan palvelu, joka tarjoaa viimeisimmän teknologian ja tyylikkään käyttökokemuksen sopimushallinnan ongelmaan. Aktialle oli 200-vuotiaana suomalaisena pankkina helppo lähteä yhteistyöhön uuden toimijan kanssa, koska jaamme saman innostuksen digitaalisuuden mahdollisuuksiin, sanoo Jarno Koskimäki, Legal Business Partner ja Legal Counsel Aktia Pankista.

Vuonna 2017 nimellä Aivan.ai perustettu Zefort kehittää sopimusten digitaalisten arkistoinnin ratkaisua, jossa yrityksen itsensä kehittämä tekoäly tehostaa sopimusten syöttämistä ja käsittelyä. Zefortin palvelun merkittävä erottautumistekijä on myös käyttöliittymän ja automaation tuoma käyttökokemus.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa