Julkaistu 21.05.2020 0          

Turku kutsuu mukaan auto- ja pyöräpysäköinnin kehittämiseen

Huhtikuun infowebinaarissa alkanut työ Turun auto- ja pyöräpysäköinnin uusien palvelujen kehittämiseksi jatkuu 29.5. kahdella työpajalla ja 10.6. yritysten pitchaustilaisuudella.

Työpajat on suunnattu pääasiassa asukasyhdistyksille, etujärjestöille ja kiinteistöjen omistajille, mutta myös auto- ja pyöräpysäköintipalveluja tarjoavat yritykset ovat tervetulleita mukaan keskusteluun.

Työpaja autopysäköinnin palvelutarpeista Turun keskustassa 29.5.2020 klo 9-11. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.in/autopysakointi

Työpaja pyöräpysäköinnin palvelutarpeista Turussa 29.5.2020 klo 13-14.30. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.in/pyorapysakointi

Niiden, jotka eivät osallistuneet kehittämistyön käynnistäneeseen infowebinaariin, kannattaa katsoa tilaisuuden tallenne vielä ennen työpajoja.

Pitchaustilaisuus yrityksille 10.6.

Työpajoissa tunnistettuihin auto- ja pyöräpysäköinnin palvelutarpeisiin kuullaan yritysten ratkaisuehdotuksia lyhyinä pitchauksina webinaarissa 10.6. klo 9-11. Pitchauksesta kiinnostuneet yritykset kartoitetaan toukokuun aikana ja niille lähetetään lisätietoa työpajojen jälkeen. Tilaisuus kokoaa yhteen kaikki hankkeen sidosryhmät, myös Turun ulkopuolelta. Ilmoittaudu mukaan pitchaustilaisuuteen: www.lyyti.in/pysakointiratkaisut

Työpajat ja pitchaustilaisuus ovat osa Smart and Wise Turku -työtä ja Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta. Niiden järjestämisestä vastaavat Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu. Hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille yritysten tuottamille pysäköintipalveluille avaamalla dataa, jakamalla tietoa kehittämistarpeista ja tuomalla toimijoita yhteen sekä tekemällä kokeilupalveluhankintoja ja markkinoimalla uusia pysäköintipalveluja kaupunkilaisille.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa