Julkaistu 28.05.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Johan Johanssonista Folkhälsanin uuden kiinteistöyhtiön toimitusjohtaja

Valtiotieteen maisteri Johan Johansson on valittu Samfundet Folkhälsanin vastaperustetun kiinteistöyhtiön Folkhälsans Fastigheter Ab:n toimitusjohtajaksi.

Johan Johanssonista tulee myös Samfundet Folkhälsanin kiinteistöjohtaja. Hän aloittaa toimessaan 1. syyskuuta 2020. Johansson vastaa Folkhälsanin kiinteistöjen hallinnosta ja kehityksestä koko ruotsinkielisen Suomen alueella mukaan lukien Ahvenanmaa.

Johan Johanssonista tulee myös Folkhälsanin johtoryhmän jäsen.

Johan Johansson on nykyisin Stiftelsen för kultur- och utbildningsinvesteringar -säätiön johtaja. Vuosina 2001–2010 hän on työskennellyt Folkhälsanilla kiinteistöhallintopäällikkönä, projektipäällikkönä sekä aluepäällikkönä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa