Julkaistu 01.06.2020 0          

Infraroad hoitaa pohjoisen Turun kunnossapidon

Turun pohjoisen alueen kunnossapidon alueurakan kilpailutus on ratkennut, ja palveluntuottajaksi on valittu Infraroad Oy. Uusi palveluntuottaja aloittaa lokakuun 1. päivänä kuluvaa vuotta. Sopimuskausi on enintään viisi vuotta.

Kilpailutuksessa saatiin kahdeksan tarjousta, joista kaksi ei vastannut tarjouspyynnön vaatimuksia. Valinta tehtiin halvimman hinnan perusteella. Kunnossapidon laatu on määritelty palveluntuottamisen vähimmäisvaatimuksissa.

Kunnossapidon alueurakka koskee ajoratojen, kevyenliikenteen väylien, viheralueiden ja leikkipaikkojen kunnossapitoa sekä niihin liittyvää talvikunnossapitoa.

Pohjoisen alueen kunnossapidon alueurakka kilpailutettiin nyt kolmannen kerran. Syyskuun loppuun asti kunnossapidosta alueella huolehtii Destia Oy. Pohjoiseen alueeseen kuuluvat Runosmäki, Raunistula, Saramäki, Lentokenttä, Paattinen, Yli-Maaria, Jäkärlä ja Tortinmäki.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa