Julkaistu 02.06.2020 0          

Naantalin museon kesäkausi avattu

Tiistaina 2.6. aukeaa monen muun museon tavoin Naantalin museo, vain pari viikkoa myöhemmin kuin tavallisesti.

- Uusi teemanäyttelymme Humpin kiinteistössä on nimeltään Suihketta kainaloon ja kertoo puhtauden ja hygienian historiasta. Kolmikielinen näyttely on esillä koko kesäkauden ja lisäksi siihen pääsee tutustumaan syys- ja talvikaudella Humpin ollessa avoinna keskiviikkoisin, kertoo museonjohtaja Anne Sjöström.

- Hiilolan talon toiseen näyttelytilaan olemme ripustaneet esille Naantalin Taidemuseon Kannatusyhdistyksen teoskokoelman. Pääosin Naantali-aiheisista maalauksista koostuva kokoelma on kävijöiden ihasteltavana seuraavat kolme vuotta.

Koronapandemia on aiheuttanut myös Naantalin museoon erityisjärjestelyjä. Kaikki kesä- ja heinäkuulle suunnitellut tapahtumat on peruttu. Mahdollisesti elokuun loppupuolella toteutetaan joitakin opastuksia ja jokin tapahtumakin, mutta niistä tiedotetaan myöhemmin. Lasten leikkiaitta Hiilolan pihassa on tämän kesän suljettuna. Hiilolan puutarha on yleisön käytössä museon aukioloaikoina ja sieltä löytyy myös koululaisten kasvimaa, johon jo neljäntenä vuonna peräkkäin istutettiin toukokuun lopussa perunoita Kuparivuoren koulun pienluokan voimin.

Naantalin museo on avoinna 2.6.-30.8. ti-su klo 11-18. Juhannusaattona museo on suljettu.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa