Julkaistu 25.06.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Tomi Jokio YH Kodit Oy:n kiinteistöjohtajaksi

Tomi Jokio on aloittanut kesäkuussa YH Kodit Oy:n kiinteistöjohtajana. Jokio on työskennellyt kiinteistön kunnossapidon ja energianhallintaprojekteissa jo toistakymmentä vuotta.

YH Kodit omistaa lähes 8 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereen ja Turun seuduilla. Yrityksen tavoitteena on vähentää omistamiensa kiinteistöjen energiankulutusta ja -kustannuksia sekä niiden energiankäytöstä aiheutuvia CO2-päästöjä. Tomi Jokion vastuulla tulee olemaan kiinteistöjen ylläpidon ja korjaustoiminnan johtaminen.

- Kiinteistökannan korjausohjelman ja kunnossapitostrategian laatimisessa, asumismukavuus, vastuullisuus ja energiatehokkuus ovat tärkeässä roolissa, kertoo Tomi Jokio.

- Hyvä oikea-aikainen huolto ja ylläpito, sekä reaaliaikainen seuranta mahdollistavat asumismukavuuden lisäksi nopean reagoinnin lämpö- ja vesivuotoihin. Näin pystytään estämään tehokkaasti suuremmat ongelmat, jatkaa Jokio.

YH Kodit Oy on aloittanut työn Ekokompassi-ympäristösertifikaatin saavuttamiseksi. Keskeiset tavoitteet ovat lämmitysenergian kulutuksen seuranta ja pienentäminen sekä jätteiden lajittelu. Viestinnällä on suuri merkitys ja asukkaille viestitään aktiivisesti kierrätyksestä sekä heidän omista vaikutusmahdollisuuksistansa energiankulutuksen pienentämiseen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa