Julkaistu 25.06.2020 0          

Uusi vierasvenesatama Turun saaristoon

Kuusiston saaressa kokous- ja juhlapalveluja sekä majoitusta tarjoava Villa Wolax avaa uuden vierasvenesataman ja kesäravintolan tänään 25. kesäkuuta.

Yli 120-vuotiaan huvilan suojaisaan venelaituriin rantautuu kerrallaan jopa 25 venettä ja syväystä riittää 1,5–3 metriin asti. Vierasvenesatama Villa Wolax löytyy myös niin kutsutun Koillisväylän varrelta, mikä on suojaisa merireitti, joka ulottuu Hangosta Airistolle. Yöpyminen maksaa 20 euroa sisältäen sähkön ja veden.

Villa Wolax toimii vuoden ympäri kokous- ja juhlapaikkana sekä hotellina. Kaikille avoin kesäravintola avataan tänä vuonna toista kertaa. Ruokalista on uusi ja täynnä saariston makuja, mutta tarjolla on myös mm. maukkaita burgereita ja lapsille oma lista. Ravintola palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 13-21 ja sunnuntaisin kello 13-19. Paikalle pääsee autolla ja veneellä. Kesäravintolan asiakkaat voivat rantautua laituriin maksutta.

Tarjolla on lisäksi monenlaisia aktiviteetteja, kuten SUP-lautailua ja luontopolulla kävelyä, sekä rentoutumista puulämmitteisessä saunassa ja porealtaassa.

Kevään olot muuttivat suunnitelmia

Koronaepidemia oli kova isku matkailulle ja myös Villa Wolaxin kalenteri tyhjeni keväällä kertaheitolla. Innolla kesäkautta odottavat yrittäjät Tino ja Kati Aaltonen eivät kuitenkaan jääneet toimettomiksi, vaan käyttivät vapautuneen ajan muun muassa kunnostamalla ravintolan terassin ja uudistamalla hotellihuoneita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa