Julkaistu 25.06.2020 0          

Uusi Bralla-alusvaatemallisto julki lauantaina

Syksyllä julkaistu mittatilauksena valmistettu Bralla-alusvaatesetti saa nyt jatkoa. Bralla on ennakkotilattava verkkokauppatuote. Näin ollen julkaisu tapahtuu myös verkossa. Bralla 02-mallisto julkaistaan Facebookissa toimivassa Popaali-kauppapaikan järjestämissä Kesäiltamissa 27.6.2020 klo 12.00

Bralla-sarjan alusvaatteet valmistetaan käsityönä ja mittojen mukaan laadukkaista pitseistä ja puuvillatrikoista. Yhteistyökumppanit valitaan vaalimalla erityisesti kotimaisuutta ja ekologisuutta. Tuotetta voi tilata joko settinä tai liivit ja housut erikseen.

- Brallan kaikissa malleissa päähuomiomme on ehdottomasti käyttömukavuus. Mallimme eivät paina eivätkä hiosta ja ne mukautuvat vartalon muotoihin, toteaa Bralla-malliston suunnittelija ja yrittäjä Hilma Larkela.

Ensimmäisen Bralla-setin suosio yllätti Larkelan. Suosion innoittamana hän on nyt luonut Brallasta malliston, jonka ennakkotilattavat mallit julkaistaan jatkossa 4 kertaa vuodessa: tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa ja lokakuussa. Joka kerta saatavana on rajoitettu erä.

Bralla on maskulaisen Hilma Larkelan suunnittelema mallisto, joka on luontevaa jatkoa hänen Hupimaa - Ompelijan ateljeelleen. Ateljee valmistaa muun muassa kestositeitä ja -vaippoja, kalsareita ja toimii mittatilausompelimona arkivaatteista juhlaluomuksiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa