Julkaistu 26.06.2020 0          

Korona-ajan taidetta ja taiteilijatarinoita Salossa

Salon taiteilijaseura järjestää taidelainaamossa pienen näyttelyn taiteilijoiden työstä ja ajatuksista poikkeusoloissa. Näyttely on avoinna tiistaista lauantaihin 31.7. saakka. Näyttely kytkeytyy Bizarren ”Satasella taidetta” -näyttelyyn.

Taiteilijoiden työskentely ja toimeentulo on kovalla koetuksella epidemia-aikaan, kuten kaikkien muidenkin kansalaisten kotimaassa ja maailmassa. Taiteilijoiden tilanteessa on se erityisominaisuus, että toimeentulo saadaan yleensä osin taiteen myynnistä, osin erilaisista osa-aikaisista ja satunnaisista opetus- ym. tehtävistä. Nyt epidemia-aikaan useilla taiteilijoilla ansaintamahdollisuudet ovat huvenneet tyystin. Näyttelyitä ei ole voitu pitää ja muut oheistoimet on peruutettu. Taiteilijan elämäntilanne voi olla hyvin karu eikä tulevaisuudesta ole tietoa.

Näyttely pyrkii kertomaan taiteilijoiden kokemaa kuvin ja tarinoin. Näyttelyn teoksia voi myös lainata tai ostaa, mutta pääpaino on tällä kertaa taiteilijuuden kerronnassa, joten mukaan on toivottu myös luonnoksia, pieniä kuvallisia puheenvuoroja ja tuntemuksia, hyvinkin henkilökohtaisia eikä vaälttämättä myyntiin tarkoitettuja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa