Julkaistu 29.06.2020 0          

Hansakortteli investoi 2,2 miljoonaa tilojensa uudistamiseen

Hansakortteli jatkaa investointejaan kauppakeskuksen viihtyisyyden kehittämiseen. Hansaan valmistuu syksyn aikana uudistettua toimisto- ja liiketilaa, joka on pääosin jo vuokrattu.

Hansakorttelin uudistustyöt ja investoinnit jatkuvat St. Erikin kiinteistön 2. kerroksessa ja Yliopistonkatu 20 kiinteistön 3. kerroksessa. Uusittaviin tiloihin avautuu Lääkärikeskus Aavan uusi, täyden palvelun toimipiste, joka tarjoaa laajat erikois- ja yleislääkäripalvelut, työterveyshuoltopalvelut, muita terveydenhuollon asiantuntijapalveluja kuten mm. fysioterapia- ja psykologipalveluja sekä kattavat laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Lisäksi Hansakortteliin valmistuu tilat Coronarian kuntoutus- ja uniklinikalle.

- Aava ja Coronaria tuovat Hansakortteliin takaisin kaivatut lääkäri- ja hyvinvointikeskuspalvelut. Meille on helppo tulla hyvien yhteyksien ansiosta ja samalla hoituvat myös apteekkiasiat. Uskonkin, että uudet hyvinvointitoimijat lisäävät kauppakeskuksen ja koko keskustan kävijämäärää, Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen sanoo.

St. Erikin puolelle remontoidaan uudet näyttävät toimistotilat Åbo Underrättelserille ja viestintätoimisto Å Communicationsille. Toimistotiloihin Hansakortteli investoi lähes 1,7 miljoonaa euroa. Uudistustöitä tehdään arvorakennuksessa hyvässä yhteistyössä Museoviraston kanssa.

- Haluamme entisestään vahvistaa Hansakorttelin toimijoiden monipuolisuutta ja uudistetut, nykyaikaisella tekniikalla varustetut toimistotilamme kaupungin ytimessä ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Vapaata vuokrattavaa tilaa on jäljellä enää noin 400 neliömetriä ja sille haetaan vuokralaista parhaillaan, Palviainen kertoo.

St. Erikin toimistotilojen uudistustöiden odotetaan valmistuvan syksyn 2020 aikana kaupungin rakennuslupa-aikatauluista riippuen. Yliopistonkadun tilat valmistuvat elokuussa 2020.

Hansakortteli on investoinut viime vuosien aikana noin 25 miljoonaa euroa kauppakeskuksen kehittämiseen. Investoinneissa pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään alueellisia toimijoita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa