Julkaistu 29.06.2020 0          

Hansakortteli investoi 2,2 miljoonaa tilojensa uudistamiseen

Hansakortteli jatkaa investointejaan kauppakeskuksen viihtyisyyden kehittämiseen. Hansaan valmistuu syksyn aikana uudistettua toimisto- ja liiketilaa, joka on pääosin jo vuokrattu.

Hansakorttelin uudistustyöt ja investoinnit jatkuvat St. Erikin kiinteistön 2. kerroksessa ja Yliopistonkatu 20 kiinteistön 3. kerroksessa. Uusittaviin tiloihin avautuu Lääkärikeskus Aavan uusi, täyden palvelun toimipiste, joka tarjoaa laajat erikois- ja yleislääkäripalvelut, työterveyshuoltopalvelut, muita terveydenhuollon asiantuntijapalveluja kuten mm. fysioterapia- ja psykologipalveluja sekä kattavat laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Lisäksi Hansakortteliin valmistuu tilat Coronarian kuntoutus- ja uniklinikalle.

- Aava ja Coronaria tuovat Hansakortteliin takaisin kaivatut lääkäri- ja hyvinvointikeskuspalvelut. Meille on helppo tulla hyvien yhteyksien ansiosta ja samalla hoituvat myös apteekkiasiat. Uskonkin, että uudet hyvinvointitoimijat lisäävät kauppakeskuksen ja koko keskustan kävijämäärää, Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen sanoo.

St. Erikin puolelle remontoidaan uudet näyttävät toimistotilat Åbo Underrättelserille ja viestintätoimisto Å Communicationsille. Toimistotiloihin Hansakortteli investoi lähes 1,7 miljoonaa euroa. Uudistustöitä tehdään arvorakennuksessa hyvässä yhteistyössä Museoviraston kanssa.

- Haluamme entisestään vahvistaa Hansakorttelin toimijoiden monipuolisuutta ja uudistetut, nykyaikaisella tekniikalla varustetut toimistotilamme kaupungin ytimessä ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Vapaata vuokrattavaa tilaa on jäljellä enää noin 400 neliömetriä ja sille haetaan vuokralaista parhaillaan, Palviainen kertoo.

St. Erikin toimistotilojen uudistustöiden odotetaan valmistuvan syksyn 2020 aikana kaupungin rakennuslupa-aikatauluista riippuen. Yliopistonkadun tilat valmistuvat elokuussa 2020.

Hansakortteli on investoinut viime vuosien aikana noin 25 miljoonaa euroa kauppakeskuksen kehittämiseen. Investoinneissa pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään alueellisia toimijoita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

12/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.12.2020


Seuraa meitä somessa