Julkaistu 01.07.2020 0          

Kemiönsaaren lajitteluasema palvelee kesäsunnuntaisin

Lounais-Suomen Jätehuollon Kemiönsaaren lajitteluasemalla kokeillaan heinä-elokuussa sunnuntaiaukioloaikaa. Genbölessä sijaitseva asema palvelee kesäsunnuntaisin kello 14–18. LSJH:n omistajakuntien alueella on yhteensä 12 lajitteluasemaa, jotka palvelevat sesonkiaikaan laajennetuin aukioloajoin.

LSJH:n Kemiönsaaren lajitteluasemalla kokeillaan kesällä 2020 sunnuntaiaukioloa. Asema palvelee heinä–elokuussa kesäsunnuntaisin kello 14–18.

– Kemiönsaarella on paljon mökkiläisiä, jotka usein liikkuvat pois saarelta sunnuntaisin. Toive sunnuntaiaukiolosta tuli asukkailta. Tänä vuonna kokeillaan, miten viikonlopun aukiolo toimii ja kannattaako se ottaa pysyväksi käytännöksi, toteaa LSJH:n palvelusuunnittelija Marko Kokkonen.

LSJH:n omistajakunnissa on kaikkiaan 12 lajitteluasemaa Utöstä Yläneelle. Lajitteluasemat sijaitsevat Turun Topinojan, Salon Korvenmäen, Raision Isosuon ja Paraisten Rauhalan jätekeskusten yhteydessä sekä Auranmaalla, Houtskarissa, Kemiönsaaressa, Korppoossa, Paimiossa, Perniössä, Yläneellä ja Utön Mörttilässä. Huhti-lokakuun sesonkikuukausina LSJH:n lajitteluasemat palvelevat laajennetuin aukioloin.

– Lajitteluasemilla palvellaan kesäaikaan normaalien arkiaukiolojen lisäksi joko kuun ensimmäisenä tai viimeisenä lauantaina. LSJH:n asiakasmääriltään suurimmat lajitteluasemat Turun Topinojalla ja Salon Korvenmäessä palvelevat vilkkaimpina kuukausina huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa joka arkilauantai, Kokkonen kertoo.

Lajitteluaseman palvelut on tarkoitettu alueen vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille. Asemilla otetaan vastaan kaikkiaan yli 30 erilaista jätettä.

– Kotitalouden voivat tuoda asemille maksutta vaarallisia jätteitä (max. 50 kg tai litraa), rikkinäisiä sähkölaitteita, loisteputkia, led- ja energiansäästölamppuja, poistotekstiiliä, haravointijätettä, risuja ja oksia, kestopuuta (alle 1 m3), metalliromua, paperia, lasi-, kartonki- ja muovipakkauksia ja vanteettomia renkaita, Kokkonen listaa.

Lajitteluasemilla otetaan hinnaston mukaan vastaan kaikenlaista rakennus- ja siivousjätettä, esimerkiksi puujätettä, betoni- ja tiilijätettä, puitteellisia laseja, sekä saniteettiposliinia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Raision Puulevy Oy

Raision Puulevy Oy

Puutavaraa, Rakennustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa