Julkaistu 01.07.2020 0          

Hansakorttelin siivouskumppaniksi L&T

Hansakortteli on valinnut uudeksi siivouskumppanikseen Lassila & Tikanojan. Hansalla ja L&T:llä on jo aiemmin ollut yhteistyötä muun muassa kauppakeskuksen kierrätyksen tehostamisen osalta.

Vuosittain 39 000 neliömetrin kauppakeskuksessa vierailee yli 11 miljoonaa asiakasta. Puhtaus on merkittävä osa kauppakeskuksen asiakaskokemusta.

- Olemme Uusi Hansa-projektissa panostaneet merkittävästi kauppakeskuksen kehittämiseen ja lisänneet muun muassa viihtymis- ja istuinpaikkoja. Meille on tärkeää, että Hansakorttelissa on puhdasta ja viihtyisää. Kyse ei ole myöskään pelkästään mukavuudesta, vaan puhtaus on myös asiakkaidemme turvallisuuden kannalta tärkeää, Hansakorttelin kiinteistöpäällikkö Janne Suominen kertoo.

L&T ei valikoitunut Suomisen mukaan kumppaniksi vain hinnan perusteella, vaan kilpailutuksessa korostettiin ennen kaikkea laatua.

- Hansakortteli on haastava ympäristö puhtauspalveluille. Tilojen viihtyisyys on pystyttävä varmistamaan päivittäin suurista asiakasmääristä huolimatta. Myös uudet oleskelualueet, laajat porrastasanteet ja liukuportaat tuovat lisävaatimuksia puhtaanapitoon. Meillä L&T:llä on valmiudet vastata asiakkaan palvelutarpeeseen vankan kokemuksemme ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla, L&T:n kiinteistöpalvelujen myyntipäällikkö Petri Salokannel sanoo.

Hansakorttelin puhtaudesta saadaan tekniikan ja hälytysrajojen avulla tilakohtaisia tietoja, joiden pohjalta voidaan reagoida päivittäin ja jopa tunneittain siivoustarpeeseen, esimerkiksi wc-tiloissa.

- Seuraamme Hansakorttelin puhtautta jatkuvasti silmämääräisesti, mutta myös säännöllisesti toteuttavien asiakaskyselyjen avulla. Pienistäkin poikkeamista saamme kuitenkin varsin nopeasti suoraa asiakaspalautetta, sillä kaupunkilaisille on tärkeää, että heidän Hansastaan pidetään hyvää huolta, Suominen toteaa.

L&T aloittaa Hansakorttelissa tänään 1.7.2020. Yritykset ovat tehneet jo aiemmin yhteistyötä. Hansakorttelissa on toiminut L&T:n ympäristömanageri, joka on mm. neuvonut kauppakeskuksen vuokralaisia jäteasioissa ja kierrätyksen tehostamisessa.

Kauppakeskus Hansa Ky:n omistavat Veritas Eläkevakuutus, Åbo Akademin säätiö ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa