Julkaistu 01.07.2020 0          

Käsidesiä annostelevia infonäyttöjä

Desinfiointiainetta annostelevat infonäytöt tehostavat käsihygieniaa julkisissa tiloissa. Koronarajoituksia purettaessa infonäytöillä edistetään hygieniasta huolehtimista näkyvällä ohjeistuksella sekä käsidesin automaattisella jakelulla. Turkulaisen First Technology Oy:n infonäytöt on otettu ensimmäisenä käyttöön helsinkiläisessä Naughty BRGR -ravintolaketjussa.

Laite on First Technologyn mukaan ensimmäinen desinfiointiainetta annosteleva infonäyttö, jossa on kotimainen sisällönhallintajärjestelmä ja joka kootaan Suomessa. Näytön alaosaan on rakennettu liiketunnistimella toimiva käsidesin annostelija, jonka viiden litran säiliö riittää yli 1 500 annostelukertaan. Näytön sisällönhallinta puolestaan toimii yrityksen oman pilvipalvelun välityksellä.

- Kaiken kaikkiaan positiivisen puolelle menee. Käsidesi ja käsihygienia on tulossa pysyväksi ja osaksi normaalia arkea, vaikka ravintolatyöntekijöillä hyvä käsihygienia on toki aina ollut selkärangassa. Ravintolassa laite ollut käytössä nyt noin neljä viikkoa, ja jokainen asiakas tullessaan vetelee käsidesiä omatoimisesti, Sturenkadun Naughty BRGR:n ravintolapäällikkö Jone Salmela kertoo.

First Technologyn toimitusjohtaja Tommi Högmander kertoo infotaulun tuotekehityksen olleen yhteistyötä.

- Aloite käsidesiä automaattisesti annostelevaan infonäyttöön tuli suomalaiselta yhteistyökumppaniltamme. Lähdimme sitten yhteistyössä toteuttamaan konseptia, jonka tavoitteena oli helppokäyttöinen ja toimintavarma laite, jossa yhdistyy käsihygienia ja erottuva viestintä.” Högmander painottaa lisäksi laitteen tekniikan ja asiakastuen kotimaisuutta.

FirstView on vuonna 2004 perustettu yritys, joka myy digitaalisia infonäyttöjä ja kehittää niiden hallintajärjestelmiä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

12/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.12.2020


Seuraa meitä somessa