Julkaistu 01.07.2020 1          

Voi ottaa käyttöön kiinteähintaiset päivä- ja kuukausipassit

Sähköpotkulautayritys Voi tuo markkinoille uudet passituotteet, joiden ansiosta asiakkaat voivat ajaa rajoittamattoman määrän matkoja kiinteään päivä- tai kuukausihintaan.

- Kaupungeissa liikkuminen alkaa palata normaalitasolle, ja haluamme vastata ihmisten toiveisiin sujuvasta ja joustavasta tavasta liikkua ympäri kaupunkia turvallisesti, Voi Technologyn Suomen toimintoja johtava Christina Moe Gjerde sanoo ja jatkaa:

- Kaupunkien purkaessa rajoituksiaan tiet alkavat taas ruuhkautua työmatkaliikenteestä ja ilmanlaatu huononee. Linja-autojen, junien ja raitiovaunujen ihmistungos on potentiaalinen terveysriski. Sähköpotkulaudoilla voi vähentää julkisen liikenteen käyttöä ja vapauttaa tilaa sitä enemmän tarvitseville matkustajille.

Kiinteähintaiseen Voi-passiin sisältyy rajoittamaton määrä korkeintaan 45 minuutin ajoja 30 päivän tai 24 tunnin ajan, ilman avausmaksua. Käyttöjakso alkaa passin ostohetkellä, ja kuukausilippu uusitaan automaattisesti ajanjakson lopussa, ellei tilausta lopeteta ennen uusimispäivää. Tilauksella ei ole sitovaa aikaa.

Ajojen kestoa rajoitetaan sähköpotkulautojen yhteiskäytön vuoksi. Sesonkiaikana yhtä Voi-skuuttia käyttää keskimäärin seitsemän ihmistä päivässä, mikä on hyvä ympäristön kannalta. Jos käyttäjä ajaa pidempään kuin hintaan sisältyvät 45 minuuttia, häneltä veloitetaan normaali minuuttihinta, kunnes matka päättyy.

Voi-passi on saatavana tästä päivästä alkaen Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Hintatasot vaihtelevat kaupunkikohtaisesti.


Kommentit

teee 01.07.2020 klo 16:07

Kuinka ihmeessä on aikaisemmin pärjätty ilman näitä laitteita?


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

11/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.11.2020


11-liite/2020Liite
to 12.11.2020


Seuraa meitä somessa