Julkaistu 01.07.2020 1          

Voi ottaa käyttöön kiinteähintaiset päivä- ja kuukausipassit

Sähköpotkulautayritys Voi tuo markkinoille uudet passituotteet, joiden ansiosta asiakkaat voivat ajaa rajoittamattoman määrän matkoja kiinteään päivä- tai kuukausihintaan.

- Kaupungeissa liikkuminen alkaa palata normaalitasolle, ja haluamme vastata ihmisten toiveisiin sujuvasta ja joustavasta tavasta liikkua ympäri kaupunkia turvallisesti, Voi Technologyn Suomen toimintoja johtava Christina Moe Gjerde sanoo ja jatkaa:

- Kaupunkien purkaessa rajoituksiaan tiet alkavat taas ruuhkautua työmatkaliikenteestä ja ilmanlaatu huononee. Linja-autojen, junien ja raitiovaunujen ihmistungos on potentiaalinen terveysriski. Sähköpotkulaudoilla voi vähentää julkisen liikenteen käyttöä ja vapauttaa tilaa sitä enemmän tarvitseville matkustajille.

Kiinteähintaiseen Voi-passiin sisältyy rajoittamaton määrä korkeintaan 45 minuutin ajoja 30 päivän tai 24 tunnin ajan, ilman avausmaksua. Käyttöjakso alkaa passin ostohetkellä, ja kuukausilippu uusitaan automaattisesti ajanjakson lopussa, ellei tilausta lopeteta ennen uusimispäivää. Tilauksella ei ole sitovaa aikaa.

Ajojen kestoa rajoitetaan sähköpotkulautojen yhteiskäytön vuoksi. Sesonkiaikana yhtä Voi-skuuttia käyttää keskimäärin seitsemän ihmistä päivässä, mikä on hyvä ympäristön kannalta. Jos käyttäjä ajaa pidempään kuin hintaan sisältyvät 45 minuuttia, häneltä veloitetaan normaali minuuttihinta, kunnes matka päättyy.

Voi-passi on saatavana tästä päivästä alkaen Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Hintatasot vaihtelevat kaupunkikohtaisesti.


Kommentit

teee 01.07.2020 klo 16:07

Kuinka ihmeessä on aikaisemmin pärjätty ilman näitä laitteita?


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo

www.saloiotcampus.fi

Kokoustiloja aina muutaman hengen neuvotteluhuoneista 170-paikkaiseen auditorioon. Kokoustarjoilut samalla tilauksella. Nykyaikainen kokoustekniikka ja palvelut saman katon alla. Tutustu kampukseen ja kokoustiloihin www.fazerfoods.asio.fi/onlinekalenteri/fazerfoods/guest.php?kt=tila&laji=Kokoustilat&sys_id=saloiot

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa