Julkaistu 02.07.2020 0          

Sokos Hotel Kupittaa avasi ovensa

Turun nopeimmin kehittyvän Kupittaan alueen ensimmäinen hotelli palvelee erityisesti yritys- ja liikematkailun sekä korkeakoulujen, sairaalan ja urheilutoiminnan majoitustarpeita, mutta tarjoaa erinomaiset puitteet myös vapaa-ajan matkustukseen.

Turun seudun matkailullinen potentiaali ja kiinnostus aluetta kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta.

– Turun Osuuskauppa on viime vuosina investoinut voimakkaasti matkailun toimialaan Varsinais-Suomessa. Kupittaan hotelli on jo kolmas TOK:n avaama hotelli reilun vuoden sisään ja vastaa niin alueellisiin kuin koko kotimaan matkailun kasvaviin tarpeisiin, kertoo Turun Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Eskelinen.

Kupittaan alue on yksi Turun voimakkaimmin kasvavista työssäkäyntialueista ja sen kehittäminen kuuluu Turun kaupungin kärkihankkeisiin.

– Sijainti kivenheiton päässä Turun keskustasta, loistavien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä on ihanteellinen. Kupittaan urheilukentät, alueen lukuisat yritykset ja startupit, Turun yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu sekä Suomen suurin kaupunkipuisto ovat kaikki kävelymatkan päässä, Eskelinen kertoo.

Hotellin sijainti vastaa paitsi alueen nykyisiin myös tuleviin tarpeisiin. Myös vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen on panostettu. Sokos Hotels onkin valittu Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi jo kahdeksana perättäisenä vuotena. Myös Original Sokos Hotel Kupittaalle on myönnetty Green Key -sertifikaatti tunnustukseksi vastuullisuustyöstä.

Hotellissa on 196 modernia huonetta, joista 10 on esteettömiä. Perheitä ja isompia ryhmiä varten huoneisiin on saatavilla lisävuoderatkaisuja.

Viihtyisä Bistro Elli tarjoaa loistavat puitteet niin ruokailulle kuin afterworkeille, ja yhdeksännen kerroksen Kuppis Rooftop Bar avaa huikeat näkymät Turun ylle.

– Tavoitteenamme on tarjota elämyksiä ja arjen palveluita sekä Turkuun saapuville työ- ja vapaa-ajan matkustajille että paikallisille, kertoo hotellinjohtaja Tarja Jalonen.

Tapahtumia varten Bistro Ellin yhteydessä on avoin parvitila jopa 75 hengen tarpeisiin sekä kabinetti 48 henkilölle. Lisäksi kokousvieraita palvelee läheinen Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, jonka kanssa hotelli tekee tiivistä yhteistyötä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa