Julkaistu 04.07.2020 1          

Yrittäjäkassa etsii Suomen uhkarohkeinta yrittäjää

Janne Katajan yrittäjätarina.

Yrittäjäkassa etsii nyt jo viidettä kertaa Suomen uhkarohkeinta yrittäjää. Haussa on lannistumaton puurtaja, joka ei luovuta, väsy tai kuuntele epäilijöiden latistavia mielipiteitä.

- Väitämme, että jokaisessa yrittäjässä asuu pieni määrä luovaa hulluutta ja perisuomalaista sitkeyttä. Siksi tämän vuoden kampanjan kasvoiksi olemme osuvasti valinneet Janne Katajan – Suomen hauskimpanakin miehenä tunnetun monitaiturin, jolle yrittäminen on elämäntapa, kertoo kassanjohtaja Merja Jokinen.

Vaikka vastatuulet puhaltaisivat ja toisinaan tulee lunta tupaan – Kataja suhtautuu tappioihin sijoituksena tulevaisuuteen ja kannustaa kaikkia kollegojaan alasta riippumatta ottamaan riskejä.

Uhkarohkein yrittäjä-kilpailu toimii heinäkuun ajan osoitteessa uhkarohkeinyrittaja.fi. Kilpailun voittaja julkistetaan 18.9.2020.

Edellisvuosien voittajat:

2016 GimmeYaWallet Productions Oy:n Riku Rantala, Tuomas Milonoff ja Elise Pietarila.

2017 FitFarm, Jutta Gustafsberg

2018 Energia-alan mullistaja, LeaseGreen Oy:n toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto.

2019 Kiffel Oy, Jenni Parpala

Yrittäjän Työttömyyskassa on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on lisätä yrittäjien elämänlaatua ja turvallisuutta vapaaehtoisen työttömyysvakuutuksen avulla. Kassaan kuuluu tällä hetkellä 30 000 yrittäjää kaikilta toimialoilta ja kaikenkokoisista yrityksistä.

Yrittäjäpuolella oman toimialaliiton tai järjestön jäsenyys ei takaa työttömyysturvaa. Yrittäjän täytyy hakeutua itse Yrittäjäkassan jäseneksi saadakseen työttömänä ansiosidonnaista päivärahaa. Yrittäjäkassa maksaa työttömyysetuuksia keskimäärin 800 jäsenelleen kuukausittain. Kassan nimi vaihtui kesällä SYT-kassasta Yrittäjäkassaksi.


-->

Kommentit

Megamenestyjä 09.07.2020 klo 11:07

Jos tosiaan etsitte tekstin mukaista henkilöä niin voisi väittää että etsitte idioittia. Jokainen järkevä ihminen todellakin kuuntelee myös niiden pessimistien mielipiteet ja tekee sitten niistä tarvittavia johtopäätöksiä.

Toisaalta olette valinneet "rohkeiksi" yrittäjiksi myös vain ja ainoastaan yhteikunnan kirstua, vero ja humpuukitukia lypsävät helppoheikit kuten kaarnavene laivanvarustaja Rantalan kumppaneineen joten se valaisee tätä taustaa hyvin.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa