Julkaistu 13.07.2020 0          
Korona vesitti Pariisin matkan, mutta ei vähentänyt intoa

Pyörällä halki Suomen syöpään sairastuneiden lasten hyväksi

Team Rynkeby - God Morgon Turun joukkue on ensipettymyksestä eli Pariisin matkan peruuntumisesta toivuttuaan jatkanut harjoittelua normaalin aikataulun mukaan. Ulkokauden alettua tämä on tarkoittanut 40-60 kilometrin lenkkejä tiistai- ja torstai-iltaisin. Virallinen pidempi lenkki osuu aina parillisen viikon lauantaihin tai sunnuntaihin. Tämän lisäksi joukkuelaiset ovat järjestäneet ahkerasti omia lenkkejään kevään ja alkukesän aikana.

- Koronarajoitusten takia täysissä ajoryhmissä päästiin ajamaan vasta kesäkuun alusta lähtien. Tämä on tarkoittanut kahta näyttävää keltamustaa letkaa liikenteessä, kummassakin ryhmässä on noin 20 pyöräilijää. Viileän sadekelin lenkkikin on koettu eikä se ollut mikään hauska sellainen, mutta tarpeellinen kokemus varsinkin uusille. Reissussa kun keliä ei voi valita - on lähdettävä eteenpäin, vaikka keli olisi millainen. Niinä hetkinä punnitaan joukkuehenki ja toisten tsemppaaminen - ne ovat olennaisia asioita tässä projektissa ja niitä ei tästä porukasta puutu, kerrotaan joukkueesta.

Pariisi peruuntui – mitä tilalle?

- Vappusaunan lauteilla mietimme, mitä jännää sitä voisi keksiä Pariisin reissun tilalle. Vitsinä heitetystä Utsjoelta Turkuun -polkaisusta tuleekin totta, kun ryhmästä löytyi muitakin samalla tavalla kahjoja! Suunnitelmat ovat valmiit ja mukaan lähtee 10 innokasta kammenpyörittäjää sekä huolto, kertoo Mika Allen. 

- Tarkoituksena on pyöräillä suunnilleen sama kilometrimäärä kuin mikä Turusta Helsingin kautta Pariisiin on, eli noin 1300 km. Lähdimme junalla pohjoiseen 11.7.2020. Utsjoelta kohti Turkua starttaamme maanantaina 13.7., kertoo Johanna Hakanpää. 

Muut mukaan lähtijät ovat Hannaleena Havia, Sanna-Maija Karus, Veera Kulmala, Heidi Kytöluhta, Hemmo Leskinen, Milla Mikkonen, Jere Teräntö ja Pasi Vänni sekä huollossa toimiva, RekkAri-lempinimen saanut Ari Hietanen, jolla on kokemusta aikaisempien vuosien Pariisin reissuilta huoltoauton kuljettajana.

- Tästä tulee huippureissu! Toivomme näkevämme kannustajia matkan varrella. Matka on pitkä, mutta varmasti ikimuistoinen. Ensi vuonna sitten sinne Pariisiin, toteavat reissuun lähtijät yhdestä suusta.

Turun tuomiokirkolle joukkue saapuu 21.7.

Team Rynkeby - God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyyspyöräilyprojekti, joka kerää lahjoituksia vakavasti sairaiden lasten ja nuorten hyväksi. Vuosittain joukkueet kaikista maista polkevat samaan aikaan Pariisiin. Viime kaudella Suomen joukkueet keräsivät yhdessä yli miljoona euroa, jotka lahjoitettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle lasten ja nuorten syöpäsairauksien tutkimukseen ja sen kehittämiseen sekä Sylva ry:lle, joka tukee syöpään sairastuneen lapsen tai nuoren perheitä muuttuneessa elämäntilanteessa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Studio Brahe

Studio Brahe

Valokuvaus, Valokuvauspalveluja, Valokuvausstudio

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa