Julkaistu 16.07.2020 0          

Superdry avaa Myllyssä syyskuussa

Myllyyn avattava Superdry-myymälä on ensimmäinen Lounais-Suomessa sijaitseva brändin edustusmyymälä. Merkillä on on 515 merkkimyymälää 46 maassa. Myllyn Superdry avautuu syyskuussa Arnoldsin naapuriin, ensimmäiseen kerrokseen.

- Superdry täydentää Kauppakeskus Myllyn liiketarjontaa entistä monipuolisemmaksi. Olemme erittäin innoissamme, että saamme upean kansainvälisen brändin edustusmyymälän Myllyyn ja pääsemme tuomaan uudenlaista tarjontaa koko Lounais-Suomen alueelle, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Superdryn tuotteet ammentavat tiedotteen mukaan perinteisestä amerikkalaisesta muodista sekä japanilaisesta grafiikasta ja niistä huokuu brittiläinen tyyli.

Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospinta-alaa noin 83 000 neliötä. Vuonna 2019 Myllyssä vieraili 5,75 miljoonaa kävijää, ja kauppaa tehtiin 233 miljoonan euron arvosta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa