Julkaistu 31.07.2020 0          

Rasekon ilme uudistuu 60-vuotisjuhlan kunniaksi

Raseko kirkasti ilmettään ja uudisti logonsa yhteistyössä mainostoimisto KMG Turku kanssa. Prosessin aluksi Rasekon opiskelijoilta, henkilökunnalta ja kumppaneilta kysyttiin ajatuksia, joita Raseko heissä herättää. Esille nousi tärkeitä vetovoimatekijöitä. Sellaisista näkemyksistä kuin ”työnantajien arvostama” ja ”vahva osaaminen” syntyi myös uusia ydinviestejä kuten ”Rakenna osaamiselle”, ”Osaamisen uusi taso” ja ”Ovi auki ammattiin”.

Ilmeen kirkastusprojektissa uusittiin ydinviestien lisäksi Rasekon logo, värit ja fontit sekä graafiset elementit. Uusi ilme esiteltiin henkilökunnalle keväällä. Suurelle yleisölle se julkaistaan näin uuden lukuvuoden aluksi.

- Uusi kirkastettu ilme on mainio tapa juhlistaa tänä syksynä täyttyvää Rasekon 60-vuotista taivalta ammatillisen koulutuksen järjestäjänä, sanoo Rasekon johtava rehtori Maria Taipale.

– Halusimme, että ilme kuvastaa Rasekoa taipuisana ja ketteränä, mutta samalla jämäkkänä, luotettavana ja osaavana ammatillisen koulutuksen toteuttajana.

Kenties tunnetuin osa Rasekon ilmettä eli voimakas punainen väri säästettiin, sitä vain vähän syvennettiin ja se sai rinnalleen muita värejä kuten laivaston sinisen ja turkoosin. Uusi logo on vanhaan verrattuna yksinkertainen ja kuvaa Rasekoa enemmän fiiliksen kautta kuin konkreettisesti.

- Mielestämme uusi logo ymmärtää trendejä, mutta on omalla tavallaan ajaton. Sen hyviä puolia on, että se toimii monessa eri koossa ja muotoutuu eri medioihin, Taipale kertoo.

Uusi ilme otetaan käyttöön aluksi sosiaalisen median tileillä ja verkkosivuilla ja syksyn mittaan kaikissa muissa materiaaleissa esitteistä, käyntikorteista ja kirjekuorista lehtimainoksiin, työvaatteisiin ja toimipisteiden julkisivuopasteisiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa