Julkaistu 23.07.2020 0          

Kaukojunissa viereisen paikan voi varata tyhjäksi

VR toi tänään myyntiin odotetun ja toivotun tyhjän viereisen paikan lisäpalvelun, ja pian saataville on tulossa myös mahdollisuus varata junasta koko hytti omaan käyttöön.

VR:n heinäkuisen asiakaskyselyn mukaan junamatkustajien yleisin huoli korona-aikana matkustaessa on etäisyyden säilyminen muihin matkustajiin. VR on tähän saakka mahdollistanut turvavälejä kannustamalla asiakkaitaan matkustamaan ruuhka-aikojen ulkopuolella.

- Matkustamisen vilkastuessa haluamme tarjota asiakkaille turvallisuutta parantavia lisäpalveluita, jotka helpottavat matkustamiseen liittyviä huolia ja edesauttavat sujuvaa ja turvallista liikkumista arjessa ja lomamatkoilla. Tuoreen asiakaskyselymme mukaan lähes 60 prosenttia vastaajista kertoi kiinnostuksestaan tyhjän viereisen paikan ostamiseen. Tänään myyntiin tullut tyhjän viereisen paikan lisäpalvelu onkin erittäin odotettu ja kysytty palvelu, kertoo VR:n suunnittelujohtaja Juho Hannukainen.

Tyhjän viereisen paikan hinta on selvästi tavallista junalippua edullisempi. Esimerkiksi Helsinki-Tampere-reitillä aikuisen säästölipun hinta on 8,90 e ja tyhjän viereisen paikan lisämaksu on 3,20 e. Hintaan vaikuttaa, kuinka ajoissa lipun ostaa, kuinka pitkälle reitille paikka varataan ja kuinka täynnä juna on. Tyhjän viereisen paikan voi varata verkosta tai puhelimitse.

VR on tehostanut junien siivouksia pitkin kevättä vaihtamalla pesuaineet desinfioiviin, lisäämällä siivousmääriä sekä aloittamalla kesällä matkanaikaiset siivoukset vilkkaimpien reittien junissa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa