Julkaistu 03.08.2020 0          

Yliopistonkadun katumarkkinat lauantaina 8.8.

Yliopistonkadun katumarkkinat starttaavat lauantaina 8.8. klo 9 Turun kävelykadulla. Markkina-alue ulottuu aina Kauppatorilta Humalistonkadulle saakka. Luvassa on kaupankäyntiä, markkinahumua, musiikkia ja letkeää tunnelmaa. Päivänä juontaja toimii viihdyttäjä Kim Rusi. Markkinat päättyvät klo 16.

– Olemme huomioineet myös poikkeusolot ja haluamme, että tapahtuma on kaikille turvallinen. Muistutamme kävijöitä turvaväleistä, käsihygieniasta ja yskimistavoista niin katutarroilla kuin A-ständeillä. Myyjille on annettu hygieniaohjeistukset erikseen, kertoo tapahtuman järjestämisestä vastaavan Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtaja Heli Järvelä.

Harri Hylje viihdyttää lapsia

Hyvien erikoistarjouksien hyödyntämisen lisäksi kävijä voi kokeilla onneaan arvonnoissa ja kilpailuissa, saada tuotenäytteitä ja nauttia kahvilatarjonnasta. Markkinoilla on tarjolla elämyksiä myös lapsille; Tallink Siljan maskotti Harri Hylje on paikalla klo 11–13.30.

– Haluamme, että markkinat houkuttelevat myös perheitä ja että lapset viihtyvät. Harri Hylkeen lisäksi Moomin Shopin tuotteet ovat varmasti myös vetonaula perheen pienimmille, toteaa Järvelä.

Markkinapäivässä yli 20 myyjää ja toimijaa

Markkinoilla on mukana useita myyjiä ja toimijoita. Mukana ovat mm. Blue Sign Oy, Dama Design, Elegance Kultajousi, Fazer Ravintolat Oy, HUB Turku ry, Kasinonkulman Hammaslääkärit Oy, Ts-Asunnot, Moomin Shop Oy, Oma Säästöpankki Oyj, Pihlajalinna Turku Oy, Solid House, Stockmann Oyj, Tallink Silja Oy, TD Vege Oy / VG Wok, Torikahvila Pursiainen, Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala, Turun Optillinen Liike, Turun Osuuskauppa/W Herkku ja Food Market Herkku, X-Sec Group Oy ja Åbo Underrättelser. Tuotteitaan ovat myymässä myös torimyyjät sekä kävelykadulla että Kauppatorilla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Ensiapukoulutus, Ensiaputarvikkeita, Ensihoidon koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa