Julkaistu 03.08.2020 0          

S-Pankki ja Fennia ovat saaneet päätökseen Fennia Varainhoito -yrityskaupan

S-Pankki ja Fennia ovat saaneet onnistuneesti päätökseen yrityskaupan, jossa pankki ostaa Fennia-konsernin varainhoito- ja kiinteistösijoituspalvelut. Kauppa nostaa S-Pankin yhdeksi Suomen merkittävimmistä kiinteistövarainhoitajista. Fennia keskittyy jatkossa entistä voimakkaammin ydinliiketoimintaansa.

S-Pankki ja Fennia ovat saaneet päätökseen yrityskaupan, jossa vakuutuskonserni Fennian varainhoito- ja kiinteistösijoituspalvelut siirtyvät S-Pankin omistukseen.

Fennia Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiö Fennia Kiinteistöt Oy liitetään osaksi S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoimintaa. Kauppa julkistettiin 20.5.2020, ja Finanssivalvonta sekä Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyivät sen heinäkuussa.

Fennialta ostetuissa yhtiöissä työskentelee noin 40 ammattilaista, joista merkittävä osa siirtyy vanhoina työntekijöinä S-Pankkiin, loput henkilöstöstä jää Fennia-konserniin.

Kaupan myötä Fennian kiinteistörahastot siirtyvät S-Pankille. S-Pankki pyrkii tuomaan rahastot verkkopankkiinsa mahdollisimman pian.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

12/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.12.2020


Seuraa meitä somessa