Julkaistu 10.08.2020 0          

Pienet koululaiset liikkeellä

Liikenteessä on lähipäivinä jälleen paljon pieniä, koulunsa aloittavia lapsia. Suomen Autokoululiitto haluaa muistuttaa kaikkia teillä liikkujia varovaisuudesta liikenteessä.

- Meidän autoilijoiden tehtävänä on turvata lapsille ja nuorille turvallinen koulutie, toteaa Autokoululiiton puheenjohtaja Jukka Kiviniemi.

- Aivan erityisesti tulee olla valppaana koulujen läheisyydessä. Alennettujen nopeusrajoitusten tarkka noudattaminen sekä suojateiden huolellinen havainnointi on tärkeää, ettei ikäviä onnettomuuksia pääse tapahtumaan, Kiviniemi ohjeistaa.

Vastuullisesta liikennekäyttäytymisestä muistuttaminen on erityisen tarpeellista tänä syksynä, kun maamme liikenneturvallisuus on huolestuttavasti heikentynyt ja suhtautuminen nopeusrajoituksiin on ollut useissa yhteyksissä välinpitämätöntä.

- Jokaisella koululaisella on oikeus turvalliseen koulun aloittamiseen – tämä on meidän kaikkien yhteinen asia, Jukka Kiviniemi tiivistää.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa