Julkaistu 10.08.2020 0          

Pieni Laulujuhla Somerolla 22.-23.8.2020

Mimmit Duo.

Lauantai-iltana 22.8. klo 18 Kiiruun talolla esiintyy turkulainen nykykansanmusiikkiyhtye Säkene. Säkene sytyttää vanhat kalevalaiset runot ja uudemmat kansanlaulun helmet nostattaen lemmenliekit ja palavan rakkauden. Yhtyeessä esiintyvät Anna-Maria Toivonen, laulu ja kantele, Janne Kuosa, bassot ja sello, Sami Luoto, lyömäsoittimet sekä Tommi Hakala, kielisoittimet. Liput konserttiin maksavat 15 euroa.

Sunnuntaina 23.8. klo 15 on Mimmit duon Musapatti-konsertti Someron seurakuntakeskuksessa. Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 500 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä.

Ystävyys-levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017. Uusin levy Musapatti on Emma-ehdokkaana 2020. Musapatti-levy yhdistää musiikin ja oppimisen täysin uudella tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka; hauskasti, mukaansatempaavasti ja jännittävästi.

Pieni Laulujuhla järjestetään alkuperäistä suunnitelmaa pienempänä koronatilanteesta johtuen. Perjantaiksi 21.8. suunnitellut yhteislauluhetket Lamminniemen hyvinvointikeskuksessa ja Tervaskannon palvelutalossa sekä lauantaiksi 22.8. suunniteltu Kaurakeron kuarovestivaali Myötätuulen teatterissa on peruttu.

Tapahtumaa on tukemassa Musiikinedistämissäätiö.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa