Julkaistu 11.08.2020 0          

Linnanrauniot Live avaa porttinsa vielä kesäkaudella 2020

Sankari Puluboin valloittavassa roolissa nähdään Kuusiston linnanraunioilla Valtteri Haliseva. Kuva: Pette Rissanen.

Kuusiston Linnanraunioiden Musiikkikesäteatteri, Linnanrauniot Live, avaa esityskautensa vielä kesällä 2020. Samalla se ilmoittaa ilokseen toiminnan jatkuvan kesällä 2021.

Musiikkikesäteatterin taustaorganisaationa toimii kaarinalainen Ykkösryhmä, jolle luonto, saaristo, meri ja kuusiston saari ovat olleet aina lähellä sydäntä ja teatteri- ja biisileirien tapahtumapaikka.

- Hienoa on, että Ykkösryhmälle on auennut mahdollisuus perustaa linnanraunioille taiteentekemisen ja kokemisen pysyvyyttä ja perinnettä teatterin ja musiikin keinoin. Kuusiston saaren äärettömän kaunis luonto, meren läheisyys ja historialliset linnanrauniot ovat lähialueen asukkaiden suosima retkikohde jo vuosikymmeniä ja myös pidemmältä Suomesta käydään kokemassa elämys linnanraunioiden luonnonkauniissa miljöössä, kommentoi taiteellinen johtaja Neiti Ö Nina Erjossaari.

Kuusiston Linnanraunioiden Musiikkikesäteatterin työryhmään kuuluu pitkän linjan musiikki-, teatteri- sekä kulttuurialan ammattilaisia ja opiskelijoita, kuten mm. Valtteri Haliseva, Neiti Ö Nina Erjossaari, Valtteri Lipasti, Antti Ainola, Mitja Erjossaari, Karoliina Niskanen, Iida Tuliainen, Krista Mäki, Pia Karlsson ja Sida Rouvinen.

Linnanrauniot Live tekee mieluusti yhteistyötä kaarinalaisten yritysten ja ihmisten sekä Saariston rengastien toimijoiden kanssa.

Sankari Puluboi lapsille ja ikilapsille

Loppukesän ohjelmistossa jatkaa hittinäytelmä Sankari Puluboi. Puluboi kutkuttaa jokaisen nauruhermoja ja tuo eläväksi kirjailija Veera Salmen rakastetut Puluboin ja Ponin - lastenkirjat. Naurun ja ilakoinnin ohessa näytelmä käsittelee tärkeitä aiheita kuten peliriippuvuutta, omaksi itsekseen kasvamista sekä avunannon ja ystävyyden merkitystä.

Puluboin valloittavassa roolissa nähdään näyttelijä Valtteri Haliseva. Näytelmän dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Neiti Ö Nina Erjossaari. Näytelmän biisit ovat Neiti Ö ja Valtteri Lipasti -kädenjälkeä. Puvustuksen on toteuttanut Sida Rouvinen ja valokuvat Pette Rissanen.

Tämän kesän ensimmäinen näytös koetaan Taiteiden Yönä torstaina 13.8. Klo 18!

Sankari Puluboi on myös mukana Itämeripäivässä torstaina 27.8. klo 18! Sillä Puluboi rakastaa merta ja seikkailee Itämerellä pelastaessaan kadonnutta Ponin isää.

Sankari Puluboi -hittinäytelmä kantaesitettiin kesällä 2019 ja se oli myös Kuusiston Linnanraunioiden Musiikkikesäteatterin ensimmäinen ensi-ilta. Sankari Puluboi jatkaa ohjelmistossamme tänä kesänä 13.8.-5.9.2020.

Rauniot Live päästää ilon irti

Rauniot Live on musiikki-improesitys toisin sanoen paikan päällä tehdään uusia hetken biisejä improteatterin henkeen. Aiheet ja musiikkityylilajit saadaan tilanteessa yleisöltä. Esitys yhdistää musiikkia, improa ja uusia biisejä ainutlaatuisen hauskalla tavalla. Hullunrohkeat esiintyjät heittäytyvät tyhjän päälle rakkaudella ja huumorilla. Illan juontavat aasta ööhön Antti Ainola ja Neiti Ö Nina Erjossaari ja lavalla vauhdissa ovat myös muusikot Valtteri Lipasti ja Mitja Erjossaari. Rauniot Live Yrittäjän päivänä lauantaina 5.9. klo 18.

Yrittäjän päivän tapahtumassa nähdään Sankari Puluboi, Rauniot Live ja Wanha Kunnon Disco. Yleisöä palvelee koko päivän Nuotiokahvio Live, jonka kantava voima on Cafe Piikkiön Kati Manninen.

Rauniot Live -esityksen jälkeen etulinnanpihalla tanssijalkaa vipattaa Ykkösbändi: Herrat Luttinen & Lipasti. Luvassa on hittejä eri vuosikymmeniltä. Tansseihin on vapaa pääsy Rauniot Live- lipun lunastaneille.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa