Julkaistu 03.09.2020 0          

Yrittäjän päivänä jaetaan kasvomaskeja Turussa kävelykadulla

Yrittäjän päivää vietetään lauantaina 5.9. Tämä vuosi on ollut koronakriisin vuoksi poikkeuksellisen vaikea monelle yrittäjälle. Myös Turun Yrittäjät on joutunut sopeutumaan vallitsevaan tilanteeseen, ja monet yrittäjille suunnatut tapahtumat on jouduttu perumaan.

- Poikkeusolojen keskellä syntyi idea tempauksesta kävelykadulla. Jaamme siellä kasvomaskeja. Kukin asiakas saa kaksi maskia, jotta mahdollisimman monelle riittää niitä. Meidät löytää Puolalankadun päästä, Hansakorttelin pääovien edestä. Olemme siellä klo 11-15, kertoo toimitusjohtaja Jukka Juhola Juhoa Performancesta.

- Tänä vuonna koronapandemian takia Yrittäjän päivää vietetään hyvin erilaisissa olosuhteissa mitä aikaisempina vuosina. Päivän merkitys korostuu siis entisestään! Nyt todella tarvitaan yrittäjiä ja yrityksiä, jotka ottavat riskejä, työllistävät ja luovat uutta. Yrittäjät ja heidän yrityksensä ovat yhteiskuntamme selkäranka, joihin yhteiskunnan palvelut nojaavat. Ilman rohkeita yrittäjiä ei olisi työpaikkoja tai suomalaista hyvinvointivaltiota. Yrittäjyyttä ja sen tärkeyttä tulee myös nostaa entistä enemmän esiin ja entistä korkeammalle, ja antaa sille arvoisensa tunnustus! Meidän pitää olla ylpeitä itsestämme ja yhdessä viedä yrittäjien asiaa sekä tavoitteita eteenpäin, sanoo Turun Yrittäjien puheenjohtaja Arto Kallio.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa