Julkaistu 09.09.2020 0          

Linnateatteri ei luovuta – syksyyn luvassa monipuolinen ohjelmisto

Meiltä kysytään jatkuvasti, että oletteko te auki? Täällä ollaan ja koko ajan tehdään uutta, sanoo Linnateatterin taiteellinen johtaja Jussi Vahvaselkä.

Turkulainen Linnateatteri puhkuu taistelutahtoa. Vaikeaa aikaa halutaan mennä päin tinkimättömällä asenteella: mitä vain, mutta ainakaan ei luovuteta.

- Meiltä kysytään jatkuvasti, että oletteko te auki? Haluamme näyttää, että täällä ollaan ja koko ajan tehdään uutta. Haluamme tuoda laadukasta viihdettä tähän aikaan – turvallisuus edellä, sanoo Linnateatterin taiteellinen johtaja Jussi Vahvaselkä.

Teatterin syksyn suurin ilon aihe on se, että nyt on taas mahdollista tarjota asiakkaille viihdettä ja henkilökunnalle työtä.

- Haluamme monin tavoin varmistaa, että meillä voi vierailla turvallisin mielin ja nauttia sekä esityksestä että ravintolamme palveluista. Kaikki turvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät nettisivuiltamme, ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta niiden selkeydestä, kertoo Vahvaselkä.

Linnateatterin syksyn ohjelmisto koki kesän alussa suuren muutoksen, kun täksi syksyksi suunniteltu MS Domino -revyy jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin.

Teatterissa laitettiin kuitenkin hihat heilumaan, ja niin syntyi uusi ohjelmisto syksyksi ja joulun odotukseen. Syksyn teema on arkihuolten unohtaminen.

Linnateatterin omaa tuotantoa oleva Palkkamurhaajan painajainen jatkaa näytöksiään tänä syksynä – viime keväänä sitä ennätettiin esittää vain muutamia kertoja, ennen kuin korona sulki teatterit väliaikaisesti. Nyt huolella valmisteltu esitys saadaan taas yleisön eteen.

Toinen omaa tuotantoa oleva näytelmä on lapsille suunnattu, Mauri Kunnaksen suosittuun kirjaan perustuva Etusivun juttu.

Lisäksi Linnateatterin syyskauden täyttävät erilaiset vierailuesitykset stand upista drag show’hun.

- Linnateatterin pikkujoulubravuuri on show & dinner -yhdistelmä. Luvassa on esimerkiksi Lasilliset Juicea ja Gimme Abba, jotka molemmat toimivat loistavasti pikkujouluporukoille, miettii Vahvaselkä.

Linnateatteri loi karanteeniaikana uuden sohvateatterikonseptin, jossa asiakkaat pääsivät seuraamaan esityksiä verkossa. Suomen suurimmalle kiertueteatterille avautui samalla uudenlainen mahdollisuus kerätä yleisöä laajemmaltakin alueelta verkkoesitysten myötä.

- Pyrimme jatkossakin toteuttamaan omista tuotannoistamme esityksen myös verkkoon, sillä kokemukset ovat olleet sen verran rohkaisevia, kertoo Vahvaselkä.

Heli Nieminen

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa