Julkaistu 11.09.2020 0          
Uusi lisä myös Turun kokoustarjontaan

Hotel Kakola uskoo tarinoihin ja palveluun

Kerran voi käydä missä tahansa, mutta asiakas palaa vain paikkaan, joka on uniikki, aito ja tuo hymyn huulille. Kokousasiakkaat haluavat elämyksiä ja arvostavat tällä hetkellä kotimaan kohteita, summaa syyskuussa avautuvan Hotel Kakolan hotellinjohtaja Eerika Rinne.

Huikea kirkkosali ja kolme tyylikästä kokoustilaa – syyskuun 22. päivänä avautuva Hotel Kakola tuo jatkossa oman lisänsä myös Turun kokoustarjontaan.

-Me uskomme tarinoihin, palveluun ja erilaisuuteen. Meillä kokoustilat eivät ole vain kokoustiloja, vaan niihin liittyy paljon historiaa ja tarinoita, kertoo hotellinjohtaja Eerika Rinne.

Kokoustilat on nimetty Kakolan historiaan liittyen. Nimikkohuoneensa ovat saaneet Kakolan ensimmäinen vankilanjohtaja Sven, vankilapastori Uuno ja tunnettu vankiloiden hyväntekijä Mathilda Wrede.

-Me kerromme historiaa sellaisina annoksina kuin asiakkaamme haluavat. Jotkut toivovat vain kymmenen minuutin pientä tiivistystä, toiset taas haluavat suorastaan sukeltaa historiaan.

Elämyspaketti auttaa pakenemaan Kakolasta

Kiinnostaisiko pako Kakolasta, Amazing Kakola vai Kakolan mysteeri? Kakolassa ei tarvitse vain istua pöydän ääressä ja katsella power point -esityksiä - kokousasiakkaille on tuoteistettu yhteistyössä Eleventin kanssa valmiita ohjelmapaketteja, joita voi tilata kokouksen yhteyteen.

-Kiinnostus tällaisiin elämyspaketteihin on ollut jo etukäteen todella kova, ja tavoitteemme onkin, että asiakkaat viihtyisivät meillä vaikkapa päivän pidempään kuin olivat etukäteen suunnitelleet, ja tutustuisivat Turkuun paremmin, Rinne toivoo.

Hän sanoo, että ihmiset ovat olleet tänä vuonna niin paljon kotona, että heillä on tarve kokoontumisiin.

- Lisäksi Turku on nyt muotia! Tuntuu, että kaikki haluavat nyt Turkuun, ja Turku on voittanut paljon markkinaosuuksia kokousten ja seminaarien suhteen. Tämä on turvallinen, hyvä paikka, jossa on huikean laaja tarjonta.

- Uskon, että uusi hotelli, joka lisää kaupungin majoituskapasiteetti tuo kaikille lisää asiakkaita. Haluamme työskennellä yhdessä muiden kanssa sen eteen, että Turusta saataisiin entistä vetovoimaisempi kaupunki!

Selli vai sviitti?

Syyskuussa avautuva Hotel Kakola sijaitsee vanhassa Lääninvankilassa Turun Kakolanmäellä

Hotellissa on 150 hotellihuonetta ja neljä kokous/juhlatilaa

Standard-huoneeseen on käytetty kaksi ja puoli vanhaa selliä

Huoneita erottaa toisistaan metrin paksuinen kivimuuri

Hotellissa korostetaan vastuullisuutta ja ympäristönäkökulmaa

Suurin sviitti on kooltaan 77 m2

Hotellin erikoisuus ovat neljä ”sellihuonetta”, jotka ovat vain 7 neliön kokoisia

Lue lisää Varsinais-Suomen kokoustarjonnasta uusimmasta Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdestä tai näköislehdestä, joka löytyy nettisivuiltamme!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa