Julkaistu 15.09.2020 0          

Turun Yrittäjien uudet toimikunnat kiinnostavat

Turun Yrittäjien toimintamallia uudistettiin vuoden alusta, niin että asioita hallitukselle esitettäviä asioita valmistelee neljä eri aloihin jaettua toimikuntaa.

- Niitä on viety hiljaisesti eteenpäin, ja toimikuntiin on saatu hyvät vetäjät ja jäseniä. On ollut kiva huomata, että työskentely toimikunnissa on kiinnostanut, iloitsee Turun Yrittäjien puheenjohtaja Arto Kallio.

Toimikuntien teemat ovat Teknologia ja start-up, Kv-toiminta, viestintä ja vaikuttaminen, Nuoret sekä Yhteistyökumppanit, edunvalvonta ja talous. Jokaisessa toimikunnassa on mukana myös edustajia yhdistyksen sidosryhmistä.

Turun Yrittäjät on karsinut live-tapahtumiaan hallituksen ja THL:n ohjeistusten mukaisesti.

- Olimme ajatelleet, että syksyllä voisimme jo järjestää enemmänkin tapahtumia, mutta nyt ymmärrettävistä syistä johtuen tuli tiukennuksia. Olemme tehneet kaikki suunnitelmat niin, että niitä voidaan muokata, ja osasta tullaan tekemään etätapahtumia. Joka tapauksessa meillä on koko syksyn ajan tapahtumia – sitä ihmiset myös toivovat, sanoo Kallio.

Jollakin joukolla Turun Yrittäjät on lähdössä Valtakunnallisille yrittäjäpäivillekin Jyväskylään. Turussa oli aikomuksena järjestää 24.9. Yrittäjyyden Sadonkorjuujuhla, mutta se siirretään kevääseen.

- Siirretään Turun Yrittäjien isommat live-tapahtumat eteenpäin pandemian jälkeiseen aikaan, jotta voimme taas tavata toisiamme aivan vapaasti - vailla pelkoa tarttuvat taudin leviämisestä, Arto Kallio totetaa.

Anneli Perkiö

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa