Julkaistu 15.09.2020 0          

Turun Yrittäjien uudet toimikunnat kiinnostavat

Turun Yrittäjien toimintamallia uudistettiin vuoden alusta, niin että asioita hallitukselle esitettäviä asioita valmistelee neljä eri aloihin jaettua toimikuntaa.

- Niitä on viety hiljaisesti eteenpäin, ja toimikuntiin on saatu hyvät vetäjät ja jäseniä. On ollut kiva huomata, että työskentely toimikunnissa on kiinnostanut, iloitsee Turun Yrittäjien puheenjohtaja Arto Kallio.

Toimikuntien teemat ovat Teknologia ja start-up, Kv-toiminta, viestintä ja vaikuttaminen, Nuoret sekä Yhteistyökumppanit, edunvalvonta ja talous. Jokaisessa toimikunnassa on mukana myös edustajia yhdistyksen sidosryhmistä.

Turun Yrittäjät on karsinut live-tapahtumiaan hallituksen ja THL:n ohjeistusten mukaisesti.

- Olimme ajatelleet, että syksyllä voisimme jo järjestää enemmänkin tapahtumia, mutta nyt ymmärrettävistä syistä johtuen tuli tiukennuksia. Olemme tehneet kaikki suunnitelmat niin, että niitä voidaan muokata, ja osasta tullaan tekemään etätapahtumia. Joka tapauksessa meillä on koko syksyn ajan tapahtumia – sitä ihmiset myös toivovat, sanoo Kallio.

Jollakin joukolla Turun Yrittäjät on lähdössä Valtakunnallisille yrittäjäpäivillekin Jyväskylään. Turussa oli aikomuksena järjestää 24.9. Yrittäjyyden Sadonkorjuujuhla, mutta se siirretään kevääseen.

- Siirretään Turun Yrittäjien isommat live-tapahtumat eteenpäin pandemian jälkeiseen aikaan, jotta voimme taas tavata toisiamme aivan vapaasti - vailla pelkoa tarttuvat taudin leviämisestä, Arto Kallio totetaa.

Anneli Perkiö

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa