Julkaistu 15.09.2020 0          

Yksinyrittäjän tukea Sauvossa jaossa syyskuun loppuun asti

Sauvon kunnassa huokaistiin helpotuksesta, kun koululaiset pääsivät jälleen takaisin tuttuun kouluunsa.

- Koulukeskuksen laajennus ja peruskorjaus on valmis, ja tilat luovutettiin meille 10.8. Tuotantokäyttöön ne saadaan syyslomien aikoihin, mikä on meille iso asia, kertoo kunnanjohtaja Seppo Allén.

Toinenkin rakennushanke Sauvossa on meneillään.

- Varsinais-Suomen Erityishuoltopiiri rakentaa koulun lähelle asumisyksikköä, millä on meille työllisyysvaikutuksia, ja tuohan se myös kuntayhtymän toimintaa Sauvoon, Allén toteaa.

Sauvossakin on tehty etätöitä niin paljon kuin se vain töiden kannalta on onnistunut. Myös opetus hoidettiin keväällä etänä.

Vaikka koronaa ei ole edes Sauvossa näkynyt, siitä huolimatta verotulot ovat laskussa, mikä näkyy sitten kunnan palvelujen rahoituksessa, harmittelee Allén.

Sauvolaisyrittäjät ovat kuitenkin hakeneet yksinyrittäjän tukea, mikä tehdään Sauvossa Turun kaupungin tietojärjestelmän kautta.

- Noin 40 hakemusta on jo tehty, ja niistä valtaosa on hyväksytty. Osa on hylätty, jos niissä on saattanut olla esimerkiksi väärä hakulinja. Heitä on sitten ohjattu jonkin muun tuen piiriin.

Seppo Allén muistuttaa, että rahaa on vielä jäljellä, joten tukea voi hakea syyskuun loppuun asti.

Muina yrittäjiä ehkä kiinnostavana asioina kunnanjohtaja mainitsee Kulmala-Timperin yritysalueen kaava-alueen laajennuksen. Kunnallistekniikasta ei kuitenkaan ole vielä tehty päätöstä.

Anneli Perkiö

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa