Julkaistu 18.09.2020 0          

Kaarinan Kehityksellä paljon tapahtumia syksyllä

Kaarinan Kehityksen toimitusjohtaja Niina Sjöholmia on tänä vuonna työllistänyt yksinyrittäjille myönnettävä toimintatuki koronavirustilanteen aiheuttamaan taloudelliseen ahdinkoon.

- Alussa meitä oli kaksikin niitä käsittelemässä, mutta kesäkuusta alkaen on riittänyt se, että olen käsitellyt niitä yksin. Yksinyrittäjien tukihakemuksia lähti meiltä kaiken kaikkiaan 240, joista parille sadalle on jo myönnetty tuki.

- Sen lisäksi olemme käyneet läpi muitakin tukipäätöksiä. Sillä vaikka Business Finlandin ja ELY-keskuksen haku päättyi kesäkuussa, yrittäjät ovat olleet yhteydessä Kaarinan Kehitykseen saamiensa kielteisten päätösten johdosta. Kaarina on kylläkin ihan kärkisijoilla myönnettyjen kehitystukien osalta, tietää Sjöholm.

Koronasta huolimatta kaarinalaiset yritykset ovat ilmeisesti olleet terveitä, sillä mitään konkurssiaaltoa ei ole tullut.

Keväällä silloin vielä uusi toimitusjohtaja ehti tehdä yritysvierailuja ja tutustua paikallisten yritysten toimintaan. Koronarajoitusten tultua voimaan kehitysyhtiön tapahtumia on mieluummin siirretty eteenpäin kuin suoranaisesti peruttu.

- Meillä on aika paljonkin tapahtumia nyt syksyllä. On koulutusta ja yrittäjät pääsevät muun muassa kohtaamaan kaupungin hankintoja tekevät virkamiehet. Yrittäjien aamukahveilla 17.9. keskusteltiin keskustan parkkipaikoista ja turvallisuudesta, Niina Sjöholm kertoo.

Perinteinen Valoa & Virtaa -juhla kaarinalaisille yrittäjille ja päättäjille on tarkoitus järjestää 25.9. Kavalton Tilalla.

Anneli Perkiö

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa