Julkaistu 21.09.2020 0          

Uuden konserttitalon valmistelevat työt alkamassa

Turun uuden konserttitalon rakentamiseen liittyvät valmistelevat työt ovat alkamassa lähipäivinä.

Kaupunginhallituksen huhtikuussa tekemän päätöksen mukaisesti uutta konserttitaloa suunnitellaan Itsenäisyydenaukiolle Aurajoen itärannalle. Rakentamiseen liittyvinä esiselvityksinä alueella tehdään arkeologisia kaivauksia, maastomittauksia ja pohjatutkimuksia.

Arkeologiset kaivaukset aloitetaan viikolla 39 ja niiden arvioidaan kestävän 1-2 kuukautta. Maaperämittaukset ja pohjatutkimukset tehdään viikoilla 39 ja 40. Kairausten ja kaivutöiden edetessä otetaan samanaikaisesti maanäytteet pilaantuneiden maiden selvittämiseksi.

Tutkimuksen jälkeen alue saatetaan ennalleen. Kaivutöissä ei vahingoiteta puustoa, eikä katkaista alueen poikkikulkevaa polkua.

Kaupunginhallituksen päätöksen mukaan konserttitalon urakka toteutetaan allianssimallilla. Urakoitsijan valintaa koskeva hankintamenettely on aloitettu. Tavoitteena on, että palveluntuottajaehdokkaat valitaan kuluvan vuoden aikana, ja neuvottelumenettely käynnistetään ensi vuoden alkupuolella.

Urakoitsijaehdokkaiden on jätettävä tarjouksensa ja luonnossuunnitelmansa keväällä 2021. Allianssissa laadittavan hankesuunnitelman pohjalta laaditaan hankkeen tarkempi kustannusarvio.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa