Julkaistu 25.09.2020 0          

Ruokatapahtuma Voillà juhlistaa kauden kotimaisia makuja lokakuussa

Turun ravintolamaailmaa jo useamman kerran elävöittänyt Voiveljien oma ruokatapahtuma Voillà! järjestetään jälleen lokakuisena viikonloppuna 9.–11.10.2020. Tällä kertaa lautasilta löytyy erityisesti sesongin makuja sekä lähituottajien raaka-aineita.

– Tätä vuotta ja sen tapahtumia ajatellen tuntuu luontevalta nostaa kaiken keskiöön kauden maut, lähituottajien tarjonta, meidän oman henkilökunnan rautainen ammattitaito ja kotimaiset alan huiput – ja juhlistaa turkulaista ja suomalaista ruoka- ja ravintolakulttuuria, kertoo tapahtuman puuhamies Jarno Seppä.

Voillàan kutsutut vierailevat keittiömestarit tulevat niin ikään Suomen rajojen sisäpuolelta: Kim Mikkola on Michelin-tähdellä palkitun ravintola Inarin ravintoloitsija ja keittiömestari ja työskennellyt aiemmin mm. maailman parhaaksi ravintolaksi valitussa Nomassa. Patrik Lindströmin luotsaama ravintola Young Hearts taas ammentaa inspiraationsa satokausista ja Suomen luonnosta ja höystää näitä makuja pientuottajien luomuviineillä – ja rennolla meiningillä.

Mukana menossa ovat kaikki kuusi omanlaistaan Voiveljet-ravintolaa eri puolilla kaupunkia: jokisatamasta löytyvä Göran, kaupungin kauneimmalla paikalla sijaitsevat E. Ekblom ja Smör, Anniskelukahvila Tiirikkala, italialaishenkinen Panini sekä joen yläjuoksulla sijaitseva Bruukki.

Voillà!-ruokatapahtuma VoiVeljet-ravintoloissa perjantaista sunnuntaihin 9.–11.10.2020


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa