Julkaistu 29.09.2020 0          

Rajupaja kasvaa - liiketoimintakauppa ja uusi toimitusjohtaja

Turkulaislähtöinen tapahtuma-alan toimija Rajupaja Oy uudelleenorganisoi toimintaansa lokakuun alusta alkaen. Rajupajan asemaa vankistaa entisestään Ruosila Oy:n yhdistyminen Rajupajaan lokakuun ensimmäisenä päivänä.

Ruosila on yksi Suomen vanhimmista esitystekniikka-alan toimijoista ja se on yli 35 vuoden aikana tullut tunnetuksi moninaista tapahtumista, kuten festareista, urheilutapahtumista, sekä Jyväskylän Messujen teknisenä kumppanina. Jatkossa Rajupajan toimipisteet sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Jani Rokalasta yhtiön uusi toimitusjohtaja

Rajupajan toiminta on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana. Nyt viimeisimpien muutosten myötä on yrityksessä selkeä tarve vahvistaa hallintoa ja monipuolistaa operatiivisen toiminnan osastoa. Jälleenorganisoitumisen näkyvin muutos on uuden toimitusjohtajan palkkaaminen. Rajupaja Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.10. Jani Rokala, joka on viimeisimpänä toimenaan tehnyt uraa messualalla Booth Groupin toimitusjohtajana.

- Olen erittäin motivoitunut ja innostunut uudesta tehtävästä. Yhtiö on hyvässä kasvussa ja potentiaalia paljon vielä hyödyntämättä. Odotan innolla, että pääsen kehittämään yhtiön toimintaa yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa, sanoo uusi toimitusjohtaja Jani Rokala.

Yrittäjät Sami Tarkia ja Jussi Mäkelä jatkavat edelleen mukana yrityksen operatiivisessa toiminnassa. Myynnin ja hallinnon ohella Tarkia keskittyy jatkossa konsernin talousasioihin ja Mäkelä liiketoiminnan kehittämiseen.

- Nyt tehtävillä muutoksilla haetaan toimintaan lisää suoraviivaisuutta, joustavuutta ja tehokkuutta. Näiden järjestelyjen jälkeen meillä on enemmän resursseja ja kykyä palvella asiakkaitamme entistä tehokkaammin, kertoo Jussi Mäkelä.

- Tapahtumaosaaminen ja erityisesti Janin vahva kokemus messubisneksestä tuo meille varmasti uutta liiketoimintaa. Hän tulee vahvistamaan yrityksen hallintoa ja tuo vahvan panoksen myyntiin. Olen iloinen voidessamme nimittää Janin johtamaan organisaatiotamme ja kasvustrategiaamme, sanoo Sami Tarkia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa