Julkaistu 06.10.2020 0          

Sini Toivonen on uusi SHIFTin toimitusjohtaja - uudella johtajalla vahva SHIFT-tausta

SHIFT Business Festivalin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Sini Toivonen, 31. Toivonen aloittaa tehtävässä lokakuussa, aiemman toimitusjohtajan Mari Männistön siirtyessä vanhempainvapaalle.

Toivonen on työskennellyt viimeksi asiakkuusjohtajana digimarkkinointi- ja tapahtumatoimistossa Harva Marketingilla Helsingissä. Hän on asunut myös San Franciscossa, jossa hän työskenteli teknologia- ja startup-yritysten parissa.

“SHIFT on Suomen suurista kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista ainoa, joka on perumisen sijaan luonut hybriditapahtuman, joka tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia ja elämyksiä kävijöilleen myös tänä vuonna. Tavoitteemme on, että SHIFTin kävijäkunnalla on paremmat mahdollisuudet luoda uutta ja menestyä tulevaisuudessa. Haluaisin nähdä, että SHIFTissä käydään keskusteluja niistä asioista, joista meidän pitäisi puhua. Niiden ihmisten kanssa, joita emme ole vielä aikaisemmin tavanneet”, sanoo Toivonen.

“Sini oli yksi ensimmäisistä vapaaehtoisista shiftiläisistä, kun tapahtuman konseptia kehitettiin vuonna 2015 ja myöhemmin hän on toiminut SHIFTin myynti- ja markkinointijohtajana. Hänellä on hyvät alueelliset ja kansainväliset verkostot, mikä antaa hänelle erinomaiset työkalut tulevien vuosien kehitystyötä varten. Näemme, että Sinillä on kyky viedä toimintaa seuraavalle tasolle”, sanoo SHIFT Events Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joonas Suominen.

Viisivuotias SHIFT haastaa yritykset kehittämään toimintaansa teknologian, ihmisten ja ympäristön kannalta kestäväksi.

SHIFTille on ensisijaisen tärkeää tarjota ihmisille ja yrityksille paikka kohtaamisille ja inspiroitumiselle, vaikka elämmekin murroksen keskellä. SHIFT tarjoaa jatkossakin alustan, jossa keskustellaan tulevaisuudesta ja luodaan ja syvennetään bisnessuhteita. Tapahtuma on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista ja kasvattanut kansainvälistä painoarvoaan ja kävijämääräänsä vuosi vuodelta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa