Julkaistu 07.10.2020 0          

BRANG Oy aloittaa yhteistyön norjalaisen Fair Group AS:n kanssa

BRANG ja Fair alkavat tehdä yhteistyötä pohjoismaalaisilla laskutus-, maksuvalvonta- ja perintämarkkinoilla. BRANG palvelee jatkossa Fairin suomalaisia asiakkaita ja Fair puolestaan BRANGin norjalaisia asiakkaita.

Yhteistyöllä tavoitellaan markkinaosuutta myös Ruotsin markkinoilta. BRANGin ja Fairin uuden yhteispalvelutarjoaman myötä pohjoismaalaisten konsernien laskutus-, maksuvalvonta- ja perintäasiat helpottuvat eikä jokaiseen maahan tarvita erillisiä toimistoja.

– Molempien yritysten toiminnan lähtökohtana on reiluus, suoraselkäisyys ja toiminnan täydellinen läpinäkyvyys. Toimimme neuvottelijana asiakkaidemme sekä heidän asiakkaiden välillä. Haluamme ylläpitää asiakkaidemme asiakassuhteita ja mahdollistaa molempien selviämisen vaikeista tilanteista, sanoo BRANGin liiketoimintajohtaja Arto Kallio.

BRANG ja Fair ovat molemmat vahvassa kasvun vaiheessa ja yhteistyön avulla kasvu nopeutuu entisestään.

Vuonna 2017 perustettu suomalainen BRANG Oy on kasvava ja moderni laskutus- ja perintätoimisto, joka on erikoistunut myyntilaskun elinkaaren palveluihin. BRANGin taustalla on vahvaa ja pitkäaikaista osaamista ja omistajina omien alojensa merkittävät pioneerit: GF Money Oyj, St1 Finance Oy, Tilitoimisto Kärnä Oy ja ylin johto. Toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Porissa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa