Julkaistu 08.10.2020 1          
Lieto – Suomen yrittäjäystävällisin kunta – sai palkintonsa

Esko Poikela: Tämän palkinnon arvo on Liedolle mittaamaton

Timo Kuukasjärvi, Hanna Munter, Mika Stepanoff, Auli Hänninen, Esko Poikela ja Jyrki Hakkarainen sekä Liedon kaikki kolme palkintoa.

Lieto on Suomen paras keskisuuri kunta yrittää – nyt jo kolmatta kertaa.

Suomen Yrittäjien julkaiseman valtakunnallisen Kuntabarometrin tuloksissa Liedon kunta rankattiin kärkisijalle pienten ja keskisuurten kuntien sarjassa (10 000–50 000 asukasta) – aivan kuten myös vuosina 2016 ja 2018.

Tieto voitosta saatiin jo kesällä, mutta itse palkinto päästiin jakamaan torstaina 8.10. Liedon kunnantalolla.

-Tämän palkinnon arvo on meille mittaamaton! Käsittääkseni meitä kolmen palkinnon saaneita on palkinnon koko historiassa vain kaksi, Seinäjoki ja Lieto, sanoi kunnanjohtaja Esko Poikela.

Poikela korosti sitä, että palkinto tulee koko kunnalle ja sen yrittäjille ja toimijoille.

Poikelan mukaan koko poliittinen päätöksenteko Liedossa on sitoutunut yrittäjyyteen, ja vaikka tunnustusta on tullut paljon, koko ajan pyritään parempaan.

Palkinnon luovuttivat Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen ja Varsinais-Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter.

- Muiden kuntien olisi syytä kopioida Liedon käytäntöjä. Esimerkiksi yrittäjiä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla aina, kun he tulevat kunnantalolle. Kunnan viranhaltijoiden yrittäjämyönteisyys ja pitkäjänteinen toiminta ovat mahdollistaneet sen, että tämä palkinto tulee Lietoon nyt kolmatta kertaa, Hakkarainen ja Munter sanoivat.

- Palkinnosta ansaitsevat osuutensa myös alueen yrittäjät ja kunnan luottamushenkilöt!

Heli Nieminen

Kommentit

risto 09.10.2020 klo 13:10

Pitää olla jotain erityistä Liedossa. Vai onko se vain normaalia yhdessä yrittämistä. Kunnan taholta, joka on poliittisesti järjestynyt täytyy ihmetellä

miten tuo on mahdollista.

Ottakaa vielä lisää näitä palkintoja niin saatte sinne lisää yritystoimintaa ja lisää veronmaksajia.

Menestystä Lietoon.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

01/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.01.2021


Seuraa meitä somessa