Julkaistu 09.10.2020 0          

Suosittu naapurustosuunnitus syyslomaviikolla Kaarinaan

Syyslomalla on aikaa seikkailla ja tutustua lähiympäristöön tavallista tarkemmin. Kaarinan kaupunki, Kaarinan Kehitys Oy ja naapurustojen hakukone Know Your Hoods (hoods.fi) kutsuvat innokkaat ulkoilijat suunnistamaan Kaarinaan. Rastit johdattavat tähtitieteen saloista kummitustarinoiden äärelle.

Syyslomaviikon kunniaksi kaupungissa järjestetään kaikille avoin ja maksuton Naapurustosuunnistus ajalla 10.-18.10.2020. Reitin pituus on noin 20 kilometriä, ja sen voi jakaa useammalle päivälle.

Rasteja on yhteensä kymmenen. Kaikkia rasteja ei tarvitse suorittaa, mutta voittomahdollisuudet palkintojen arvonnassa kasvavat, kun kiertää useamman rastin.

Suunnistuskartta, tarkemmat ohjeet ja palkinnot löytyvät osoitteesta naapurustosuunnistus.hoods.fi.

Lähiympäristö tutuksi suunnistaen

Tapahtuman ideana on tarjota mielekästä syyslomaohjelmaa sekä innostaa niin kaupunkilaisia kuin vierailijoitakin tutustumaan kiinnostaviin kohteisiin ympäri kaupunkia. Samalla voi nauttia raikkaasta syyssäästä.

- Nyt on hieno mahdollisuus heittäytyä turistiksi omassa lähiympäristössä ja innostua merellisen Kaarinan tunnelmasta. Naapurustosuunnistuksen kiehtovimpia kohteita ovat mielestäni Piispanristin Big Blue -taideteos, menneeseen tunnelmaan siivittävät Koriston tallit ja Rauhalinnasta löytyvä kummitustarina, kertoo Naapurustosuunnistuksen toteutuksesta vastaava Susanna Lahtinen.

Naapurustoissa on suunnistettu viime kesänä Turussa ja rastit ovat houkutelleet satoja suunnistajia. Rasteilla ovat viihtyneet monen ikäiset ja jatkoa suositulle tapahtumalle on toivottu, myös muihin kaupunkeihin.

Suunnistuksen ohjeet ja tapahtumasivu:

Naapurustosuunnistuksen ohjeet ja rastit > naapurustosuunnistus.hoods.fi

Naapurustosuunnistuksen Facebook-tapahtuma > bit.ly/fb_kaarinan_naapurustosuunnistus


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Raision Puulevy Oy

Raision Puulevy Oy

Puutavaraa, Rakennustarvikkeita

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa