Julkaistu 09.10.2020 0          

Herrankukkaro ja Aavameri saivat vastuullisuudesta kertovan STF-merkin

Turkulainen, koko Saaristomeren alueella melontaelämyksiä tarjoava Aavameri sekä Naantalin Herrankukkaro on hyväksytty Business Finlandin ja Visit Finlandin myöntämän Sustainable Travel Finland –merkin saajaksi.

Sustainable Travel Finland -ohjelma edistää kestävää matkailua Suomessa. Merkin saaneet yritykset ovat huomioineet toiminnassaan niin ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen kuin taloudellisenkin kestävyyden.

– Kestävä kehitys on meille ja saaristolle erittäin tärkeä asia, Aavameren toimitusjohtaja Benjamin Donner kertoo. Aavameri on edistänyt kestävää matkailua jo useiden vuosien ajan.

– Saaristo on nyt ja kasvavassa määrin tulevaisuudessa erittäin riippuvainen matkailun tuomista työpaikoista ja tuloista. Jos kehitämme matkailua väärin emmekä edistä vastuullista toimintaa, kaivamme itsellemme kuoppaa. Aavameri panostaa paikalliseen yhteistyöhön ja paikallistuotteiden käyttämiseen, kertoo asiakkaille saariston kiehtovasta kulttuurista ja luonnosta mutta myös nykyisistä ja tulevaisuuden haasteista, Donner sanoo.

Aavameri tekee yhteistyötä kansainvälisten vastuullisia matkailutuotteita myyvien matkatoimistojen kanssa, ja osuus myynnistä joka tulee näiden kautta on kasvanut vuosi vuodelta. Aavameri on opastettuja melontaretkiä, saaristoelämyksiä ja melontakoulutuksia tarjoava yritys joka on toiminut Turun alueella, Saaristomerellä ja kansainvälisesti 18 vuotta.

Naantalin Herrankukkarolle puolestaan on myönnetty peräti kaksi erillistä merkkiä vastuullisesta toiminnasta. Kestävä toiminta on ollut aina yrityksen toiminnan keskiössä, sillä saaristossa toimivalle yritykselle on tärkeää pitää huolta ympäröivästä luonnosta.

Herrankukkaron saama Green Key -sertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -ohjelma auttavat meitä myös kehittämään toimintaamme vastuullisemmaksi tulevaisuudessa, Herrankukkarosta kerrotaan.

Herrankukkaron liiketoiminta perustuu luonnon kunnioitukseen ja toimintaa kehitetään sekä laajennetaan ympäröivän luonnon ehdoilla. Yrityksen ruokatarjonta nojautuu paikallisiin lähiruokatuotteisiin saariston kalojen ollessa pääosassa. Yrityksen toiminnassa otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon kestävyys ja vastuullisuus.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Länsivankkurit Oy

Turun Länsivankkurit Oy

Matkailuajoneuvojen huolto, tarvikkeet ja varaosat, Matkailuajoneuvojen myynti, Matkailuautoja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa