Julkaistu 12.10.2020 0          

Uusikaupunki tarjoaa paljon ohjelmaa syyslomalaisille

Uudessakaupungissa vietetään syyslomaviikkoa 12.-18.10. ja hengähdetään hetkeksi kiireisen syksyn keskellä.

Kaupunki on koonnut lomasuunnitelmia helpottaakseen koonnut viikon ohjelmatarjonnan yhteen. Listauksesta löytyvät niin museokohteet, monipuoliset näyttelyt,konsertit, elokuvat, liikunta-aktiviteetteja sekä luontokohteita ym. ym.

Lauantaina 10.10. legendaarinen Einö Grön konsertoi Crusellissa. Tangojen ja laulelmien lisäksi konsertissa kuullaan myös amerikkalaisen lauluperinteen klassikoita. Viikon lopulla pe 16.10. ja la 17.10. kuullaan upeaäänistä laulajaa ja taiteilijaa Anna Erikssonia Uudenkaupungin uudessa kirkossa, peräti kolmessa eri konsertissa.

Uudenkaupungin hyvinvointi ja vapaa-aikapalvelut ovat järjestäneet yhteistyössä harrasteseurojen kanssa mukavaa syyslomaohjelmaa lapsille ja nuorille. Listauksesta löytyy muun muassa uimakouluja, yleisöluistelua, pöytätennistä, ilma-aseammuntaa sekä frisbeegolf-turnaus. Ohjelmatarjonnan kruunaa perjantaina 16.10. yhdessä kustavilaisen Art Teatron kanssa järjestettävä Sirkuspäivä kulttuurikeskus Crusellissa. Menovinkkilistauksesta löydät lisätiedot ja ilmoittautumiset tapahtumiin.

Luonnosta ja retkeilystä pitäville vaihtoehtoja tarjoavat esimerkiksi Pamprinniemen merellinen luontopolku luonnonkaunissa Pyhämaassa tai Velhoveden Rengastie, joka vie Uudenkaupungin pohjoiseen saaristoon, Makeanvedenaltaan ympäri. Liikuntaa voi harrastaa myös hiinto- ja kuntoputki Vahterusringissa, jonka hiihtokausia alkaa nyt lauantaina 11.10. Vahterusringin kuntoratapuoli tarjoaa oivat mahdollisuudet myös lenkkeilyyn, rullaluisteluun tai pyöräilyyn.

Omatoimisesti kaupunkiin voi tutustua mobiilisovellusten ja esitteiden avulla. Lisättyä todellisuutta hyödyntävä UkiAR-mobiilisovellus tarjoaa mukavaa omatoimista tekemistä, silloin kun itselle parhaiten sopii, yksin, kaksin tai yhdessä perheen ja kavereiden kanssa. Sovelluksen oppaana kulkee Rauha-niminen piikatyttö 1800-luvulta, joka ilmestyy mobiilisovelluksen näytölle kartalla näkyvissä tarinapisteissä. Kulttuuripolku-esitteen ja kartan avulla voit tutustua Uudenkaupungin historiaan, nähtävyyksiin sekä muistomerkkeihin omatoimisesti. Reitti alkaa entiseltä Raatihuoneelta ja kiertää viehättävässä puutalokeskustassamme. Esittelyssä on kaikkiaan 33 erilaista kohdetta.

Kaikki menovinkit löytyvät linkistä!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

10/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.10.2020


10-liite/2020Liite
to 15.10.2020


Seuraa meitä somessa